Tinerii pot călători în Polonia pentru cea de-a 15-a ediție a școlii de vară din Cracovia, care va reuni peste 600 de participanți din țările Europei Centrale și de Est.

Visegrad Summer School este o școală de vară, organizată în Cracovia, Polonia pentru studenți, absolvenți, cercetători, tineri profesioniști din Moldova, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Georgia, România, Rusia și alte țări din Europa Centrală și de Est.

Visegrad Summer School reprezintă un ciclu de training-uri de două săptămâni, ce va avea loc în perioada 3 – 16 iulie, 2014. Scopul proiectului este de a lansa provocări locale și globale, de a distruge stereotipurile și a construi relații de prietenie, de a solidifica cooperarea internațională și de a cunoaște mai bine cultura din Cracovia. De-a lungul edițiilor, peste 600 de participanți au beneficiat de programul școlii de vară. Ediția a 15-a va reuni aproximativ 50 de participanți care vor beneficia de lecturi, discuții pe diferite domenii: politic, cultural, social.

Ediția jubiliară de anul acesta se va concentra pe creație și inovație.

În cadrul școlii de vară vor fi invitați experți, ambasadori, miniștri, reprezentanți ai Uniunii Europene, politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști, artiști, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale. Școala de vară se organizează din 2002 de Villa Decius Association.

Limba în care se vor desfășura trainingurile este engleza.

Costuri

Organizatorii vor acoperi cheltuielile ce țin de:

  • materialele programelor educaționale
  • evenimente speciale
  • cazarea și masa

Participanții vor acoperi costurile:

  • călătoriei tur-retur Cracovia
  • asigurării medicale
  • taxei de participare – 125 EUR

Dacă vrei să participi, înregistrează-te aici și completează formularul de participare.

Termenul limită este 31 martie.