Studenții de la UTM pot participa la European BEST Engineering Competition

ebec_07

Ești un student curajos în căutare de noi provocări și îți dorești oportunități prin care să-ți afirmi abilitățile și creativitatea? Atunci European BEST Engineering Competition este pentru tine. Află cum poți să participi.

European BEST Engineering Competition este o competiție inginerească de nivel european, constituită din trei etape: locală, regională și finală. De aceea, cunoașterea limbii engleze îți va fi de mare folos. Pentru a ajunge să concurezi cu studenți din Cluj-Napoca, Timișoara, București, Brașov și Iași la etapa regională, trebuie să câștigi etapa locală. Aceasta este organizată de BEST Chișinău exclusiv pentru studenții Universității Tehnice a Moldovei. Aceștia pot participa la una din cele două probe propuse: Case Study și Team Design.

Cine poate participa?

Ești student UTM? Vrei să-ți testezi abilitățile, creativitatea și ingeniozitatea în competiție cu alți studenți tehnicieni? Atunci EBEC este pentru tine!

Ai două alternative:

1. Formează-ți echipa din patru studenți și participați împreună;
2. Vino singur, iar noi îți găsim coechipieri.

Team Design

Aici ai ocazia să construiești un prototip, testându-ți abilitățile de inginer-inventator în condiții extreme. Vei avea 8 ore la dispoziție, materiale neconvenționale (carton, motorașe, rigle, nisip etc.), fără acces la internet, doar mintea lucidă și plină de imaginație a ta și a coechipierilor. Dispozitivul tău îndeplinește toate condițiile din regulament, iar design-ul lui atrage toate privirile? Convinge și juriul, prezentându-l cât mai spectaculos și premiul e în mâinile tale!

Case Study

Provocarea este să vii cu soluții inginerești la o problemă din societate. Vei avea la dispoziție 8 ore de lucru fără acces la internet, doar imaginația, ingeniozitatea, cunoștințele tale și ale coechipierilor. Soluția ta este perfectă atunci când știi cum, când și de ce aceasta trebuie aplicată. Îți rămâne doar să o prezinți cât mai atractiv, ca să convingi juriul că anume rezolvarea ta trebuie implementată.

Termenul limită de a te înregistra este 20 martie 2016. O poți face completând un formular de înregistrare pe site-ul EBEC.

Competiția se va desfășura în perioada 26-28 martie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente