Cu cartelele Unite Prepay ai cele mai mici tarife, doar 99 bani în orice direcţie naţională

Unite-PP_99B_BB-6×3-Red-prw
Foto: PC: Unite.md

Trăieşte liber, distrează-te şi comunică cu cine vrei tu pentru că ai toată libertatea şi maximum de avantaje cu noile cartele Prepay de la Unite. Fără contract sau abonament lunar eşti mereu online şi alături de toţi cei dragi. Cu cartela Prepay Unite ai cel mai mic tarif, de doar 99 bani per minut pentru apeluri spre orice reţea naţională şi doar 1 ban per minut în reţeaua Unite.

Cu Unite simţi bucuria comunicării în fiecare detaliu. Acum, ai două cartele Prepay îmbunătăţite pentru a te bucura de cele mai mici tarife din ţară şi bonusuri incredibile la fiecare reîncărcare.

Cartela de doar 29 de lei îţi oferă bonus la activare, 200 de minute în reţea, 200 de minute spre Moldelecom, 200 de MB trafic Internet, 5 lei în cont şi cel mai generos tarif, de 99 bani per minut pentru apeluri spre orice reţea naţională şi doar 1 ban per minut în reţeaua Unite.

Pentru că îți place să fii mereu online, Unite îţi oferă la Cartela 3G Connect de 50 lei cu număr inсlus, bonus lunar 500 de MB de trafic Internet timp de 12 luni din momentul activării, plus 50 de lei în cont pentru a-i folosi cum vrei tu. Eşti independent şi mereu online, îţi reîncarci contul oricând ai nevoie, pentru că ai doar 10 bani per MB şi te bucuri de viteză de până la 42 Mbps în toată ţara.

Comunică şi navigheză pe internet liber fără contract şi abonament lunar cu cartelele Prepay de la Unite. Mai multe detalii despre oferă găsiți aici.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente