Se spune că dacă am bea suficientă cafea, am avea destule forțe încât să conducem lumea. Să bea cafea pentru a conduce a avut ocazia mai multă lume distinsă din Chișinău, care a venit duminică, 7 februarie, la lansarea brand-ului Caffe Borbone.
Duminica cafelei
Duminică, într-un cerc select, cafeaua Cafee Borbone a fost prezentată publicului din Moldova. Evenimentul de lansare a avut loc la Hotelul BERD’s din Capitală. S-a cântat, s-a discutat, s-au făcut fotografii și, eventual, s-a băut cafea. Mirosul cafelei nicidecum nu permitea nimănui să rămână indiferent chiar dacă printre cei prezenți nu erau toți amatori ai acestei băuturi.
Prezentarea a decurs într-o manieră veselă. Organizatorii au pregătit mai multe concursuri pentru oaspeți. Cei prezenți au fost provocați să posteze pe rețelele de socializare mai multe fotografii despre cafea. Câștigătorii au fost premiați cu un kilorgram de cafea italiană.
Cum a ajuns Caffe Borbone în Moldova
Cafeaua Borbone a ajuns în Moldova dintr-o coincidență frumoasă. Administratoarea cafelei din Moldova, Adriana Panfil, își împarte experiența povestitdu-ne cum a descoperit această licoare: „Directorul meu în fiecare zi mă bătea la cap zicând: „Eu plătesc pentru cafea, dar nu am parte de una bună, aici, în oficiu. Atunci mi-am asumat răspunderea să găsesc o cafea de calitate. Am descoperit Caffe Borbone, am gustat-o, mi-a plăcut și am încheiat contract cu producătorii ei. După, am fost invitată pe teritoriul fabricii lor, lucru care m-a surprins plăcut. Astfel, mi-am zis să aduc această cafea și în Moldova”.
În România există 11 puncte de vânzări a caffelei Borbone. În Moldova ea poate fi găsită în Show Room-ul de pe strada București 90, etajul 2, oficiul 1. De asemenea, administratorii susțin că în curând cafeaua va putea fi distribuită și datorită partenerilor acestora. Clienții vor putea gusta cafeaua și se vor putea convinge singuri de faptul că băutura este un refugiu pentru fiecare dimineață.
Corina Dascălu: Contează când bei cafeaua, cum o bei și cu cine o bei
Nutriționista Corina Dascălu, prezentă la prezentarea cafelei, a menționat: „Cafeaua este o băutură care trebuie consumată cu moderație. Nu se recomandă să o bem pe stomacul gol. De asemenea, nici pe săturate nu este binevenită. Cafeaua se consumă între mese, atunci când mai avem o oră până la următoarea masă. Ea ne oferă putere pe parcursul zilei”. Nutriționista a mai recomandat să bem cât mai multă apă după ce am consumat cafea, pentru a avea mai multă energie.
Despre Caffe Borbone
Compania Caffe Borbone a fost înființată în anul 1997 la Napoli, Italia. Mulțumită cunoașterii unei tehnologii excelente de preparare a unui Espresso ce este un produs foarte complicat, dar totodată și delicat de transformat în cialde și capsule, a devenit în timp cel mai mare producător național de cafea mono-proporționată. Cuvântul cheie al Espressului Borbone este calitatea, deoarece reușește să cucerească Consumatorul cu Aroma și Crema Cafelei Sale.