Grupul de inițiativă /pas/ creat de echipa Maiei Sandu și-a făcut publice cheltuielile

pas1
Foto: Un Pas pentru Moldova

„Pentru a construi un partid altfel, grupul de inițiativă /pas/ și-a asumat ca principii de bază transparența și corectitudinea. Astfel, vom prezenta cu regularitate un raport al cheltuielilor făcute”, spune grupul de inițiativă pe pagina oficială de Facebook.

„Până la înregistrarea partidului, când vom putea aduna cotizații de la membrii de partid, toate cheltuielile vor fi acoperite din contribuțiile membrilor grupului de inițiativă.

În perioada 23 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, suma totală a cheltuielilor constituie 31 030 de lei. Toate activitățile, inclusiv cele de colectare a semnăturilor în Chișinău și în raioane, de organizare internă și de elaborare a documentelor, sunt desfășurate în bază de voluntariat. Serviciile, precum cele de producție video, design, imprimare, programare a site-ului, precum și unele bunuri și materiale de birotică au fost oferite în mod gratuit de membrii grupului de inițiativă.”

 

Buget
Buget

„Vom continua această practică de asigurare a transparenței până la și după înregistrarea /pas/ și vom crea, astfel, o mișcare politică a cetățenilor, care va lucra pentru cetățeni”, mai adaugă grupul de inițiativă.

Lista detaliată a cheltuielilor poate fi găsită aici: Un Pas pentru Moldova/ cheltuieli.

 

Pentru a construi un partid altfel, grupul de inițiativă /pas/ și-a asumat ca principii de bază transparența și…

Posted by Un PAS pentru Moldova on Monday, February 1, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente