(foto) Ai încredere în talentul tău muzical, înregistrează-te la „POT Music”

IMG_7264
Foto: PC: arhivă „Pot music”

Fă primii pași în muzică alături de „POT music”. Participă la cea de-a doua ediție a concursului și câștigă posibilitatea de a cânta în fața unui public mare, în fața unui juriu calificat mare și înregistrează-ți piesele într-un studio profesionist.

Orice trupă care are piese proprii și al cărei loc de evoluare este sala de repetiții are acum ocazia să demonstreze ce POaTe. Concursul POT vă oferă posibilitatea de a comunica cu colegii din alte formații, de a obține sfatul celor care deja au experiență și de a cânta piesele în fața publicului. Câștigătorii acestui concurs vor avea posibilitatea de a-și înregistra piesele într-un studio profesionist.

 

PC: Powering Out Talents - concurs pentru formațiile muzicale tinere din Moldova
PC: Powering Out Talents – concurs pentru formațiile muzicale tinere din Moldova

Unul dintre organizatorii concursului, Lilian Severin, ne-a împărtășit că „Pot Music” ca și anul trecut se va desfășura în mai multe etape. În primul rând va fi preselecția care va dura până pe 29 februarie 2016. Din luna martie vor începe concertele. Vor fi trei concerte la care vor participa a câte trei trupe. Câștigătorii fiecărui concert vor cânta în finală. Juriul va fi alcătuit din oameni de artă, interpreți, artiști, dar va conta și votul publicului, raportul fiind de 50:50. Echipa POT va organiza întâlniri cu profesionişti din domeniu pentru ca tinerele formaţii să înveţe mai multe lucruri!

„Pot Music” este un proiect al formațiilor de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri). Ideea proiectului a fost concepută și dezvoltată de echipa FurioSnails. Concursul „POT” este susținut de Agenția de Dezvoltare și Cooperare Elvețiană, (Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC)), care reprezintă suportul internațional al concursului.

 

PC: diez.md
PC: diez.md

„Anul acesta vrem să extindem concursul în toată țara. Am fi enorm de fericiți dacă ar participa și tineri din mai multe raioane ale țării, inclusiv din Transnistria. Noi chiar intenționăm să mergem prin mai multe localități și să vorbim cu tinerii, să-i îndemnăm să participe la concurs”, a spus Igor Buzurniuc, unul dintre organizatorii proiectului.

Pentru a te înregistra în concurs este suficient să ai un DEMO al trupei interpretând o piesă. Adică trupa trebuie să interpreteze live o piesă, de dorit una proprie și să o înregistreze. Conținutul îl pui pe Youtube, apoi link-ul îl expediezi organizatorilor. Link-ul se va expedia odată cu formularul online completat pe pagina POT. Trebuie să expediezi DEMO-ul propriei trupe până pe data de 29 februarie 2016.

Conform regulamentului, la concurs se poate înscrie orice formaţie de muzică ai cărei membri sunt tineri care vor avea vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani. Participarea la concurs este gratuită. Mai multe prevederi ale regulamentului de participare găsești aici.

Mai multe informații găsești pe pagina oficială a concursului. Mai jos savurează o galerie foto a euforiei „Pot Music” a ediției din anul trecut.

IMG_7256
PC: arhivă „Pot music”
IMG_7469
PC: arhivă „Pot music”
IMG_7421
PC: arhivă „Pot music”
IMG_7581
PC: arhivă „Pot music”
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente