(foto) Artiștii Circului din Chișinău au dat startul unei noi stagiuni – „Veselie de Crăciun”

_dsc0477
Foto: Photo Credit: Ministerul Culturii

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Circul din Chișinău a dat start, pe 25 decembrie 2015, show-ului „Veselie de Crăciun”, în regia lui Igor Cemortan. Reprezentația de aseară a constituit un act de caritate pentru copiii de la orfelinatele din raioanele Ștefan Vodă, Șoldănești și Ceadâr-Lunga.

În cadrul spectacolului, au fost prezentate numere de magie, excentrică muzicală, dresură de papagali, jonglerie grea, hula hoop, transformare, gimnastică aeriană, monociclu, farfurii, clovni, dresură de maimuțe, cățeluș cu evoluția circarilor: Vitalie Mereuță, Natalia și Vladislav Kyrylovsky, Veronica Mereuță, Victor Gorodetskyy, Galina Kuzmenco, Elena Shirocova și Stanislav Hlînov, Felix Kyrylovskyy și Vera Kyrylovska.

Un moment coregrafic deosebit a fost oferit de show baletul „Art studio REPEDE”. De asemenea, la eveniment a venit cel mai așteptat oaspete – Moș Crăciun, care a încins atmosfera de sărbătoare enunțând cele mai alese urări de bine pentru anul ce vine.

Menționăm că show-ul „Veselie de Crăciun” se desfășoară în două reprize în manejul mic al Circului din Chișinău și va dura până pe 17 ianuarie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente