Ofertă de Crăciun de la TopHost: Web Hosting Gratuit pentru un an întreg

tophost11
Foto: TopHost

Odată cu magia Crăciunului, compania TopHost vine cu o ofertă avantajoasă pentru servicii de Web Hosting, şi nu doar pentru cele câteva zile de sărbătoare, ci pentru întregul an calendaristic.

Cei ce devin clienți TopHost până pe data de 15 ianuarie 2016 pot beneficia de o ofertă de-a dreptul generoasă: un an de găzduire web gratuită pentru al doilea an de hosting. TopHost asigură pentru noii clienți următoarele: o platformă de găzduire avansată, viteză record a site-ului și un volum nelimitat de trafic.

Avantajele şi condițiile beneficierii de serviciul Virtual Hosting Gratuit

# Indiferent de planul tarifar ales (Standard, Classic, Profesional sau Elite), clienții ce cumpără servicii de web hosting pentru un an (2016), vor primi drept cadou servicii de hosting gratuit pentru încă un an (2017).

# Promoția este valabilă pentru toți clienții noi (persoane fizice şi juridice), iar în caz că are loc mutarea de la un alt furnizor de hosting la TopHost, clienții vor beneficia de asistență web gratuită, precum și asistență la transfer.

# Pot beneficia de ofertă doar noii clienți TopHost şi doar o singură dată.

Găzduirea web pe care o oferă TopHost presupune prezență online stabilă, răspuns rapid al serverelor, resurse hardware performante și cele mai moderne tehnologii: PHP, Perl, Ruby, MySQL, PostgreSQL. Compania TopHost are o experiență vastă în acordarea soluțiilor web proiectate inteligent şi anume servicii de: găzduire web, VDS/VPS servere și arendarea serverelor dedicate, înregistrarea domeniilor și va colabora, cu plăcere, pentru a presta serviciile de înaltă calitate, cu profesionalism și confidențialitate absolută.

TopHost se numără printre cei mai de încredere furnizori de servicii de hosting, găzduire web şi servicii de înregistrare a domeniilor (domenii .ro, .md, .name, .info etc.) din Moldova, deoarece propune prețuri imbatabile pe piața națională şi oferă suport rapid.

Scopul principal al companiei TopHost, ce are o experiență de peste 10 ani în industria IT şi mii de website-uri găzduite, este de a presta servicii la cel mai înalt nivel. Compania oferă o serie de soluții web proiectate inteligent şi un întreg portofoliu de servicii IT performante, astfel încât clienții să rămână mereu plăcut surprinși de calitatea serviciilor oferite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente