Trupa Gândul Mâței, care în 2016 va sărbători 20 de ani de existență, va lansa în premieră un videoclip teatral, pentru piesa „Îngera”. În cea mai scurtă zi și, respectiv, cea mai lungă noapte din an, Gândul Mâței va face cunoștință publicului larg cu „Îngera”.

„Fiecare are o „îngeră” a sa, până și Gândul Mâței, iar acum, în ajunul sărbătorilor de iarnă, când se împlinesc foarte multe visuri și dorințe, e timpul să o descoperiți”, se spune în mesajul trupei.

Lansarea videoclipului va avea loc marți, 22 decembrie, într-o cafenea din centrul Capitalei. În noul videoclip, Nicu Țărnă, solistul trupei Gândul Mâței, va apărea în câteva roluri, atât de înger, cât și de șobolan.

„Îngera” este una dintre piesele incluse în ultimul album Gândul Mâței – „Generația în blugi”. Videoclipul este realizat de PELASG Film.

Gândul Mâței este o formație rock din Chișinău, Republica Moldova. Trupa a luat ființă în anul 1996. Membrii formației sunt absolvenți ai conservatorului, unde s-au și cunoscut, în afară de solistul Nicu Țărnă, care a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice din Chișinău, facultatea Teatru, Regie și Film. Deși compoziția formației s-a schimbat destul de mult din momentul apariției, această formulă este cea mai de succes și a adus formația la maturitate. Până în prezent, formația a lansat trei albume studio și un EP. Cea mai recentă lansare este albumul „Generația în Blugi”, lansat pe 10 aprilie 2014.