Programul celei de-a doua săptămâni a master class-urilor din cadrul campaniei Wine Friendly

winefriend
Foto: Wine Friendly Restaurants

Oficiul Național al Viei și Vinului, cu suportul partenerului strategic Proiectul USAID de Competitivitate, a elaborat programul „Wine Friendly Restaurants” cu scopul de a promova cultura vinului și serviciul calitativ de vinuri în restaurantele din Moldova. Programul va fi anual și va cuprinde cel puțin două campanii sezoniere de promovare.

Organizatorii au demarat acreditarea restaurantelor locale conform unui standard de calitate în domeniul serviciului de vinuri. 12 astfel de restaurante au fost acreditate de comisia de experți și au fost integrate în programul Wine Friendly. Campania de iarnă Wine Friendly va cuprinde: organizarea a 17 master class-uri ținute de somelieri locali, urmate de seri în care acești somelieri vor efectua serviciul de vin în localuri.

Programul celei de-a doua săptămâni 15-18 decembrie 2015

 

Wine Friendly Restaurants
Wine Friendly Restaurants

15 decembrie: Degustare Geografică de vinuri la KIKU

 

Wine Friendly Restaurants

Pe 15 decembrie 2015, orele 16.00-18.00, te invităm la Degustarea Geografică care va avea loc în incinta KIKU. Degustarea va fi moderată de somelier-ul Mihai Bradu și blogger-ița Mihaela Roșcov. INTRARE GRATUITĂ. REZERVĂ ACUM: 079350323.

17 decembrie: Degustare „Fish Party” la My Cafe

 

Wine Friendly Restaurants

Pe 17 decembrie 2015, orele 19.00-21.00, te invităm la Degustarea tematică „Fish Party”, care va avea loc în incinta My Cafe. Degustarea va fi moderată de somelierul Sergiu Gălușca și blogger-ul Andrei Curăraru. INTRARE 200 MDL. Gustări din pește. REZERVĂ ACUM: 079008241.

18 decembrie: Master Class și Seara cu Somelier

 

Wine Friendly Restaurants

Pe 18 decembrie 2015, orele 19.00-21.00, te invităm la Master Class și Seara cu Somelier, care va avea loc în incinta restaurantului Pegas. Degustarea va fi moderată de somelierul Elizaveta Breahnă și blogger-ul Alexandr Barbov. INTRARE GRATUITĂ! REZERVĂ ACUM: 078800600.

Lista localurilor care fac parte din campania Wine Friendly Restaurants

 

Wine Friendly Restaurants

Evenimentele cu marca Wine Friendly se organizează în perioada 8-20 decembrie, în 12 cele mai bune restaurante din Capitală.

Mai multe detalii despre evenimente și campanie găsești pe pagina de Facebook: Wine of Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente