Editorii revistei Playboy au anunţat ce vedetă va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016, care va ajunge la standurile de presă pe 11 decembrie.

Pamela Anderson va fi ultima femeie care va poza nud pentru revista Playboy, punând astfel capăt unei tradiţii de peste 60 de ani, în timpul căreia o serie de femei celebre, precum Madonna, Cindy Crawford şi Kim Kardashian, au apărut goale pe coperta acestei publicaţii pentru bărbaţi.

Editorii revistei Playboy au anunţat, joi, că Pamela Anderson, vedeta serialului „Baywatch”, ajunsă între timp la vârsta de 48 de ani, va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016. Starleta canadiană este, totodată, protagonista unui pictorial de 12 pagini şi a unui interviu realizat de actorul James Franco, care vor fi publicate în paginile revistei.

 

Pamela Anderson PC: mirror.co.uk

Pamela Anderson PC: mirror.co.uk

Revista Playboy, înfiinţată în 1953 de Hugh Hefner, a anunţat în octombrie că va renunţa la publicarea fotografiilor nud, considerând că acestea au devenit „învechite”, din cauza cantităţii uriaşe de pornografie care este distribuită gratuit pe internet. Tirajul revistei Playboy a scăzut de la 5,6 milioane de numere în 1975 la aproximativ 800.000 de numere în prezent.

Noul număr al revistei Playboy reprezintă cea de-a 14-a apariţie nud a starletei Pamela Anderson, începând din 1989, pe coperta acestei publicaţii – mai mult decât oricare altă celebritate.

„Am primit un telefon de la avocatul lui Hugh Hefner, care mi-a spus: «Nu vrem pe nimeni altcineva. Nu există altcineva. Vrei să pozezi pentru ultima copertă nud de la Playboy?»”, a dezvăluit Pamela Anderson pentru Entertainment Tonight.