Château Vartely a luat trei medalii de bronz la un concurs din Marea Britanie

Awards Vartely IWC 2016
Foto: Photo Credit: Château Vartely

Vinurile Château Vartely au primit trei medalii de bronz la concursul IWC 2016 din Marea Britanie. Vinurile premiate sunt Sauvignon Blanc 2014, Chardonnay dulce 2013 și Individo Rară Neagră Malbec Syrah, iar vinul Individo Traminer Sauvignon Blanc a fost nominalizat.

Luna decembrie este una premiantă pentru vinurile moldovenești. Vinăria Château Vartely a luat trei medalii la INTERNATIONAL WINE CHALLENG. Concursul este proprietatea companiei engleze William Reed Business Media, fiind la cea de-a 33-a ediție. IWC este considerat unul dintre cele mai bune și meticuloase concursuri de vinuri din lume. Pe parcursul procesului riguros de jurizare, fiecare vin medaliat este testat de trei ori separat de minim 10 membrii ai juriului.

În anul 2015, vinurile Chardonnay dulce 2013, Sauvignon Blanc 2014 și Individo Traminer Sauvignon Blanc au câștigat medalii de aur și de argint și la concursul MUNDUS VINI, Germania.

Vinurile menționate vor fi prezentate în cadrul Vernisajul Vinului, ediția de iarnă care va avea loc pe data de 21 decembrie la Palatul Republicii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente