27 de ambasade vor participa în acest an la Iarmarocul de caritate al iernii

10858033_437055566441563_2116207752013196183_n
Foto:Photo Credit: Facebook/International Women's Club of Moldova

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (IWCM) are plăcerea de a anunța cea de-a 19-a ediție a Iarmarocului Caritabil de Iarnă 2015, care va avea loc la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, Pavilionul Central, pe data de 6 decembrie, între orele 10.00 și 16.00.

Tradițional, evenimentul e organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova în luna decembrie, cu participarea comunității internaționale și poate fi considerat ca o călătorie în jurul lumii, unde fiecare țară va prezenta produse autohtone, bucate și băuturi tradiționale, lucrări de artă, haine, cărți și jucării pentru copii, toate la un preț accesibil.

Este prevăzută participarea a peste 27 de misiuni diplomatice și reprezentanțe ale organizațiilor internaționale acreditate în Republica Moldova, consulate onorifice, 9 agenți economici și 12 ONG-uri (Hospice Angelus, VITA, LA VIA, Rotary Club, Lions Club of Moldova, TAUR, Salvation Army, EduJoc), 10 persoane fizice. Asociația Femeilor  Antreprenoare din Moldova va prezenta standul Republicii Moldova.

Surpriza evenimentului este tombola generoasă cu multe premii de la donatori și sponsori. Veselia celor mari și mici va fi asigurată prin muzică, dansuri, colinde de Crăciun care vor aduce o atmosferă de sărbătoare și o duminică specială în mijlocul comunității diplomatice.

Banii colectați din donațiile oferite de participanții la târg și sponsori vor fi oferiți următorilor beneficiari: ONG Phoenix din Râșcani –cel mai important beneficiar, pentru care Clubul intenționează să colecteze suma de 15 000 $ pentru instalarea unui lift care va fi utilizat de copiii cu dezabilități, Asociația Debra – sperăm să beneficieze de un grant de 2 856 $ pentru procurarea a 13 saltele și 13 perne pentru persoanele care suferă de epidermoliză buloasă – o boală extrem de gravă, iar pentru Centrul pentru Plasament Temporar și Școala pentru copii cu dezabilități din Strășeni, sperăm că vom putea aduna suma de 712,21 euro pentru conexiunea la internet.

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (IWCM) a fost fondat în anul 1997. Acesta a pus bazele la unele dintre cele mai importante evenimente de caritate, precum Seara de Artă, Târgul de Crăciun, Fashion Show. Membrii clubului activează pe bază de voluntariat și toți banii colectați sunt direcționați spre susținerea copiilor, femeilor și a grupurilor social-vulnerabile din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente