Ilan Șor transformă Orheiul în poveste. Ce organizează de Crăciun

orhei
Foto: Târgul de Crîciun de la Orhei

În acest an, la Orhei este organizat primul Târg de Crăciun, care se va desfășura în perioada 22 decembrie – 10 ianuarie, în piața Vasile Lupu.

Axa târgului va fi Pomul de Crăciun, înalt de 24 de metri! În jurul bradului se vor aranja 12 căsuțe tradiționale, în care comercianții și meșterii artizani vor pune în vânzare suvenire, decorațiuni și daruri de Crăciun.

În zona gastronomică vor fi expuse bucate și băuturi tradiționale cu gust de sărbătoare. Seară de seară, copiii îl vor putea vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui magică, iar până la sosirea Moșului, ajutorii lui vor organiza ateliere de creație pentru pici.

Vizitatorii târgului vor avea parte de multe surprize și distracții. În scena care va fi instalată în piața Vasile Lupu vor avea loc concerte cu cei mai cunoscuți artiști, ansambluri de dans, formații folclorice și DJ.

În piața Vasile Lupu va fi amenajat un patinoar. Terenul de gheață cu o suprafață de 200 metri pătrați va fi lansat chiar în ziua deschiderii Târgului de Crăciun – 22 decembrie, ora 17.00.

Primul Târg de Crăciun din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului Raional Orhei. Proiectul este realizat la inițiativa primarului orașului, Ilan Șor, cu susținerea Asociației obștești „Pentru Orhei”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente