Sfaturi pentru un machiaj de iarnă reușit

11910544_775052869289595_1084553044_n
Foto: Photo Credit: Instagram/ @janicejoostemaa

Nu te teme dacă ești încă începătoare în arta frumuseții. Aceste sfaturi de machiaj pentru un look strălucitor de iarnă îți oferă idei creative despre cum să scoți la iveală trăsăturile unice. Urmărește tehnicile de aplicare a machiajului pentru a te asigura că ai un look gata de petrecere. Următoarele sfaturi pentru machiaj de iarnă te învață să adaptezi modele de machiaj variate personalității și preferințelor tale.

Ultimele tendințe de machiaj toamnă-iarnă

Aplică un hidratant nuanțat cu grijă pentru a construi o bază perfectă de machiaj. Plasează o pată mică de produs pe bărbie și maxilar, obraji și frunte. Folosește mișcări circulare pentru a distribui pe toată suprafața feței.

Creează o față proaspătă folosind trucul următor. Folosește un burețel pentru a aplica fondul de ten care se potrivește tenului tău. Înainte de aplicare trebuie să afunzi burețelul în apă. Apoi distribuie fondul de ten în mod egal.

Termină mascarea tuturor imperfecțiunilor cu un autobronzant și nu cu pudră de față. Rezultatul sesiunii va fi uimitor.

Începe să definești ochii cu pleoapa de sus. Nu scoate în evidență pleoapa de jos. Asigură-te că atragi atenția către pleoapele de sus și sprâncene, mai degrabă decât asupra secțiunii de jos, pentru că aceasta poate da impresia de ochi obosiți și cearcăne.

Transformă-ți genele în accesorii. Pentru a crea impresia de strălucire de divă, folosește o pensulă pentru dermatograf și aplică o cantitate mică de pudră de față pe linia genelor. Apoi folosește un rimel iluminator pentru a da volum genelor. Mai mult, poți folosi și rimeluri care conțin silicon. Acestea vor da volum ochilor.

Pentru a nu lasă impresia de ochii mari, trebuie să eviți folosirea nuanțelor îndrăznețe și luminoase. Dacă nu vrei un look de păpușă, asigură-te că alegi nuanțe delicate. Atrage atenția cu un machiaj mai subtil, decât cu un aspect încărcat.

Folosește fard de ochi alb sau dermatograf alb pentru a avea ochi mai frumoși. Încearcă acest truc pentru a înfrumuseța ochii și pentru a lumina privirea.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente