Centrul pentru Educaţie Antreprenorială și Asistență în Afaceri anunţă înscrierea la cursul de lungă durată în domeniul antreprenoriatului și lansării afacerii. Oferta este valabilă pentru absolvenții Școlilor Profesionale și Şcolilor de Meserii din Republica Moldova, interesați în lansare afacerii proprii.

Cursul se va desfăşura în perioada ianuarie – februarie 2016. Persoanele interesate sunt invitate să participe la concursul preliminar al ideilor de afaceri printr-o simplă completare și expediere a formularului la adresa [email protected] sau la numărul de fax 022 885 426, până pe data de 21.12.2015.

Pe parcursul a două săptămâni, cursanții vor primi asistență în dezvoltarea propriei idei de afaceri și în elaborarea propriului plan de afaceri. La o etapă ulterioară, CEDA va organiza un Concurs al Planurilor de Afaceri pentru accesarea Programului de Granturi în cadrul proiectului MEEETA III, pentru inițierea afacerii. Valoarea grantului (în echipament) va constitui până la 1.500 USD.

CEDA va acoperi cheltuielile de participare la instruire. Doar persoanele selectate vor fi anunțate despre data lansării și locul desfășurării cursului.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la: Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri.

Proiectul este organizat în cadrul proiectului „Activitatea de Instruire în Domeniul Antreprenoriatului şi Angajării în Câmpul Muncii” MEEETA III cu suportul financiar al Fundaţiei Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).