Alege achitările rapide cu cardurile MasterCard Contactless de la Moldindconbank

MICB_paypass_rom
Foto: MOLDINDCONBANK

Din noiembrie, Moldindconbank a lansat cardurile MasterCard Contactless dotate cu tehnologia fără contact, care vă permit să achitați cumpărăturile, în țară și în străinătate, printr-o simplă apropiere a cardului de terminalul de plată.

Tranzacţia contactless (fără contact) se realizează în mod automat, fără a mai fi nevoie să introduceți PIN-codul sau să semnați cecul, pentru cumpărăturile mai mici de 200 de lei (în țară). Cumpărăturile mai mari de 200 de lei sunt confirmate prin introducerea PIN-codului atribuit cardului Dvs. (limita de sumă pentru tranzacţiile contactless fără PIN diferă de la o ţară la alta).

În acest fel, cardurile MasterCard Contactless de la Moldindconbank vă economisesc timpul și  transformă achitarea cumpărăturii într-o operațiune rapidă, sigură şi simplă.

#. Rapidă – durează doar șase secunde sau de patru ori mai repede decât cu cardul obişnuit;
#. Sigură – cardul rămâne mereu la Dvs., nu mai e nevoie să-l transmiteţi casierului, iar banii nu pot fi decontaţi de două ori de pe card pentru aceeași achiziţie (după ce plata s-a efectuat, terminalul emite un semnal sonor şi se stinge);
#. Simplă – veți efectua singur plata fără nicio dificultate, printr-o simplă atingere a cardului de POS- terminal.

Cardurile MasterCard Contactless de la Moldindconbank pot fi utilizate oriunde este prezent simbolul  sau inscripția  .

Cardurile MasterCard Contactless de la Moldindconbank sunt acceptate spre plată în peste 68 de țări ale lumii, iar în Republica Moldova, în peste 500 de puncte comerciale cu diferite domenii de activitate (supermarket-uri, farmacii, restaurante, saloane de frumusețe, cafenele, clinici medicale, stații de alimentare etc.).

În plus, pe lângă dotarea cu tehnologia Contactless, cardul îşi păstrează toate funcționalitățile standard ale unui card bancar. Astfel, dacă Dvs. achitaţi cumpărătura la punctul comercial care nu este dotat cu tehnologia Contactless – puteţi oricum beneficia de cumpărătura dorită, achitând în mod tradiţional.

Moldindconbank aplică tehnologia Contactless pentru următoarele tipuri de carduri:

#. Debit MasterCard;
#. MasterCard Standard.

Mai mult decât atât, în perioada 09.11.2015 – 31.12.2015, emiterea sau înlocuirea cardului Dvs. cu un card de tip MasterCard Contactless (Debit sau Standard) se efectuează în mod GRATUIT, la orice subdiviziune Moldindconbank, optând pentru unul din pachetele de produse electronice oferite de Bancă conform tarifelor în vigoare.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela la Serviciul Suport 24/24 (+373) 22 54-89-40 sau accesaţi pagina oficială a băncii www.micb.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente