Sâmbătă, 14 noiembrie, tinerii sunt invitați la o testare IQ gratuită

iqtest-en
Foto: Test IQ gratuit la Chișinău PC: memorado.com

Cei care doresc să-și valideze inteligența printr-un test cu rezultat recunoscut internațional sunt așteptați sâmbătă, 14 noiembrie 2015, la A.O. ICAR, Centrul Municipal de Excelență, str. Mitropolit Gurie Grosu nr. 4.

Testarea este organizată diferențiat, pentru grupa de vârstă 11-16 ani începând cu ora 12.00, iar pentru candidații de peste 16 ani începând cu ora 13.00.

Testul pentru copii constă în rezolvarea în 15 minute a unui set de 25 de întrebări, iar adulții au de răspuns în 20 de minute la 45 de întrebări „culture free”, bazate pe imagini, nu pe cunoștințe lingvistice.

Testarea va fi administrată de un proctor Mensa din România, iar rezultatele vor fi verificate de psihologul național al Mensa România.

Candidații care obțin rezultatul de „eligibil” vor fi invitați să devină membri Mensa România.

Pentru a promova și facilita dezvoltarea structurii locale, Mensa România a hotărât ca testarea din noiembrie să fie gratuită! Formularul de înregistrare îl vedeți aici: Formular test de IQ.

Minorii trebuie să prezinte certificatul de naștere sau pașaportul și acordul în scris al părinților.
Maturii trebuie să prezinte actul de identitate.

Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

Mensa este o societate internațională la care poate adera oricine cu inteligență foarte înaltă. Ea a fost fondată în Oxford, Anglia, în 1964. Astăzi are mai mult de 100 000 de membri în peste 100 de țări. Criteriul după care sunt aleși membrii Mensa este un coeficient al inteligenței ce îi plasează în 2 % din populație, capabili să obțină un rezultat foarte înalt la testele standardizate de inteligență.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente