Petrece weekenduri de neuitat la festivalul „Galbenă Gutuie” de la VATRA

11896430_565170423623952_1593669506632997134_o
Foto: Complexul Etno-Cultural Vatra

Complexul Etno-Cultural Vatra vă invită să petreceți weekenduri de neuitat în perioada 7-15 noiembrie în cadrul festivalului „Galbenă Gutuie”.

Timp de două weekenduri, la Vatra oaspeții vor retrăi emoțiile atmosferei de toamnă redate de aroma gutuilor, însoțită de o călătorie a sufletului în universul gusturilor, aromelor și a culorilor acestui fruct autumnal. Pentru cei dornici de a face o incursiune în trecut la casa bunicii, am pregătit un decor de excepție cu „gutuie la ferestre”, pentru a retrăi timpurile de altădată alături de cei dragi.

Complexul Vatra vă oferă cele mai avantajoase condiții de a petrece frumos timpul în sânul naturii într-un cadru pitoresc de excepție.

Pe întreaga perioadă a festivalului, bucătarii iluștri de la Vatra vă vor răsfăța cu cele mai rafinate bucate începând de la plăcinte cu gutui și până la deserturi pregătite din gutui după rețetele strămoșești. Pe lângă bucatele gustos gătite în cadrul restaurantului de la Vatra, vă puteți bucura împreună cu familia, prietenii și colegii, în premieră, de Tiroliana, cea mai nouă activitate distractivă.

Meniul pentru suflet va fi însoțit de un amplu fundal muzical bazat pe versurile „Galbenă Gutuie”.

Sunteți așteptați cu drag în sânul complexului Vatra cu familia și prietenii dragi pentru a vă aminti cu nostalgie de momentele fericite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente