Usatîi a plecat din nou din țară! Susține că ar avea probleme de sănătate

12074880_1010596222316297_2814187350058636211_n
Foto: Photo Credit: Renato Usatîi / Facebook.com

Liderul „Partidului Nostru” și edilul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a plecat din nou din Republica Moldova. Acesta a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că ar avea probleme de sănătate și că a plecat să se trateze în străinătate.

„Din păcate, nu voi putea fi alături de voi o perioadă de timp. Dușmanii se vor bucura, ​​dar trebuie să-mi recupereze sănătatea în ciudă lor. Mulțumesc medicilor noștri pentru că la timp au găsit problema. Dar este necesar să mi se efectueze o examinare mai amănunțită, pentru a identifica tratamentul potrivit. Scriu toate acestea în scopul de a evita speculațiile cu privire la faptul că am zburat din nou, undeva departe. În plus, nu am nevoie să ascund ceva de la oamenii care mă susțin”, se arată în mesajul lui Usatîi.

„E foarte dificil să plec acum când se desfășoară protestele, când cerințele noastre nu sunt îndeplinite, atunci când am o mulțime de lucru la Bălți, dar circumstanțele nu-mi permit să rămân. Așa mi-au zis medicii. Sper că mă voi putea reîntoarce cât mai curând”, a mai adăugat Liderul „Partidului Nostru”.

Reamintim că la ultima s-a reîntoarcere în țară, Renato Usatîi a fost reținut la Aeroportul Chișinău de către colaboratorii SIS și cei din Procuratura Generală. Ulterior, acesta a fost audiat pe marginea dosarului deschis după ce Usatîi ar fi publicat mai multe interceptări ale discuţiilor telefonice dintre fostul premier, Vlad Filat, învinuit de acte de corupţie, şi omul de afaceri Ilan Şor, primar de Orhei. Atunci Usatîi a fost reţinut timp de 72 de ore și eliberat duminică, 25 octombrie. Acum acesta este cercetat în stare de libertate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente