(foto) Ialoveni: Amenajarea și pictarea stațiilor s-a încheiat. Vezi care sunt ultimele trei lucrări

statii-ialovenifin2
Foto: Photo Credit: ialovenionline.md

Cu câteva zile înainte de hramul orașului Ialoveni, care este marcat pe 27 octombrie, autoritățile locale au încheiat lucrările de amenajare și pictare a stațiilor de așteptare a transportului public, ne informează Ialovenionline.md.

În zilele de 24 și 25 octombrie, pictorul din Mileștii Mici, Gheorghe Jalbă, și artista graffiti Inna Jeleascova au lucrat la ultimele trei stații care erau planificate pentru a fi pictate.

Cu un motiv de toamnă pe fundal albastru a fost pictată stația de la terminusul rutei 35, de la ATB-16, str. Veniamin Zarzăr. Un coș imens cu flori a fost pictat pe stația amplasată pe str. Ștefan cel Mare, la intersecția străzilor Aurel David și Hâjdău.

Cea de-a treia stație care a prins culoare în acest week-end se află pe str. Gagarin, în apropiere de podul peste râul Ișnovăț. Această stație a mai fost pictată anterior, dar desenul n-a fost unul reușit. Astfel, stația s-a ales cu un motiv cu floarea soarelui și o căruță.

Citește și „Descoperă 29 de stații din Ialoveni, care au prins culoare sub pensula voluntarilor”

De la începutul lunii august, când a demarat proiectul, până la hramul orașul Ialoveni au fost curățite, amenajate cu coșuri de gunoi și panouri informative, vopsite și pictate cu diverse motive 33 de stații. La aceste lucrări s-au implicat peste 60 de voluntari din orașul Ialoveni.

 

Photo Credit: ialovenionline.md
Photo Credit: ialovenionline.md
Photo Credit: ialovenionline.md
Photo Credit: ialovenionline.md
Photo Credit: ialovenionline.md
Photo Credit: ialovenionline.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente