10 aplicații pentru dating, în caz că te-ai plictisit de Tinder

happen
Foto: Happn

Unii își caută dragostea prin sms-uri flirt, alții pun anunțuri în Makler, iar ceilalți încă pun like-uri pe Facebook. Echipa #diez îți prezintă 10 aplicații pe care poți să le folosești în caz că te-ai săturat de Tinder.

#1. Coffee meets Bagel

 

Coffee meets Bagel

Coffee meets Bagel este o aplicație care e foarte populară acum în Marea Britanie și are un concept deosebit față de celelalte aplicații pentru dating.

Pe platformă sunt mai multe femei decât bărbați, asta pentru ca experiența utilizatorilor să fie cât mai sigură și încurajatoare.

O dată pe zi, la prânz, aplicația îți propune pe cineva și ai 24 de ore pentru ca să apeși butonul Like sau Pass. Recomandările la sigur vor avea prieteni comuni cu tine, asta pentru a evita persoanele ciudate. Dacă apeși Like și cealaltă persoană a apăsat Like, atunci se deschide o fereastră pentru a putea comunica.

Aplicația este pe iOS și Android.

#2. OK Cupid 

 

Ok Cupid

Ok Cupid este o aplicație foarte populară în lume, mai ales în marile metropole. Are utilizatori foarte diferiți, astfel, la sigur găsești ceea ce-ți place. Potrivit unor experți, această aplicație e una din cele mai profitabile de pe piață.

Funcționează la fel ca Tinder.

Aplicația este pe iOS și Android.

#3. Happn

 

Happn

Happn este o aplicație curioasă. Funcționează ca Tinder, însă acolo apar doar persoanele lângă care ești aproape, ai mers pe stradă sau le-ai văzut la masa opusă. Astfel, mereu poți ști dacă chelnerița sau barmanul te place sau nu.

Aplicația este pe iOS și Android.

#4. Bristlr

 

Bristlr

Bristlr a pornit ca o glumă, dar a început să prindă popularitate. Este o aplicație pentru persoanele cărora le plac bărboșii.

Aplicația este pe iOS și Android.

#5. Hinge

 

Hinge

Hinge a apărut ca o aplicație anti-Tinder. Funcționează ca Tinder, însă în opțiuni îți vor apărea doar prieteni, prietenii prietenilor și prietenii de rangul trei. La sigur nu vei da de necunoscuți.

Aplicația este pe iOS și Android.

#6. Plenty of Fish (POF)

 

POF

Aceasta este o aplicație pentru cei old school. Cândva a fost o platformă de dating și matrimoniale, acum este o aplicație cu peste 70 de milioane de utilizatori. Nimic special în afara faptului că este mare.

Aplicația este pe iOS și Android.

#7. Loveflutter

 

Loveflutter

Aceasta este o aplicație care combină Tinder-ul cu Twitter-ul. Astfel, atunci când te uiți ce este în aplicație, nu vezi fotografia, ci un tweet de 140 de caractere despre personalitatea acelei persoane, apoi poți face swipe right or left.

Aplicația este pe iOS.

#8. Pulsate

 

Pulsate

Pulsate este o aplicație care îți arată potențialele persoane din locul unde ești tu. Te-ai dus într-un bar, club de noapte, cafenea sau piscină și poți vedea cine este interesat de tine.

Aplicația este pe iOS.

#9. Spark

 

Spark

O aplicație care funcționează atunci când nu ai Wifi sau semnal la telefon. Această aplicație folosește Bluetooth-ul pentru a crea conexiuni. Aplicația a fost creată în special pentru metroul londonez.

Aplicația este pe iOS.

#10. Lovoo

 

Lovoo

Lovoo este o aplicație prin care să descoperi persoanele și evenimentele din jurul tău. Dacă este vreo petrecere undeva, pornești radarul și vezi fotografiile care sunt împărtășite de acolo, așa poți ajunge la petreceri atunci când nu ai niciun cunoscut în orașe noi.

Aplicația este pe iOS și Android.

Sursă informație: Know your mobile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente