Liceenii interesați de business și economie pot participa la Junior PeakTime și câștiga 500 de euro

jp
Foto: PC: sseriga.edu

Stockholm School of Economics în Riga în cooperare cu sponsorii principali organizează concursul Junior PeakTime- destinat tinerilor liceeni ai claselor a 10-a – a 12-a interesați de business și economie.

În cadrul concursului, tinerii vor avea oportunitatea de a-şi dezvolta gândirea analitică, luarea deciziilor în timp limitat, managementul informației şi, nu în ultimul rând, de a practica şi a îmbunătăți nivelul de limbă engleză.

Concursul se desfășoară în totalitate în limba engleză, iar câștigătorul va ridica un premiu în valoare de 500 de euro. Junior PeakTime este o competiţie de business şi economie şi se desfășoară în două etape:

I etapă:

Fiecare participant se poate înscrie online AICI până la data de 21 octombrie, 23:59 (GMT +02:00). După înregistrare, toţi aplicanții vor primi problemele pe 22 octombrie. Sarcinile au ca temă economia şi sunt menite să provoace gândirea critică a unui licean, deci nu sunt necesare cunoștințe tehnice în domeniul economiei. Pentru soluționarea sarcinilor va fi oferită informație adițională, iar termenul limită pentru trimiterea soluțiilor este 5 noiembrie, ora 23:59, (GMT +02:00). Rezultatele primei etape vor fi anunțate pe 10 noiembrie.

II etapă:

Cei mai buni 40 de liceeni vor fi invitați să vină la etapa finală care se va desfășura la Stockholm School of Economics în Riga pe 20-22 noiembrie. Pentru a confirma participarea la etapa finală, concurenţii se vor înregistra până pe 15 noiembrie pe site-ul concursului. Mai multe detalii despre etapa finală vor fi anunțate după încheierea etapei preliminare.

peakk

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente