(foto) URBAN BEATZ – Mișcarea culturală care de 3 ani promovează muzica subculturii urbane

Urban Beatz Krew
Foto: Echipa Urban Beatz

În cadrul celui de-al 17-lea eveniment care va avea loc pe data de 9 octombrie la T5 Bar, Urban Beatz vă propune să dansați pe beat-uri de: Funky Breaks, Tropical Bass, Acid Jazz, Moombahtone, Hip-Hop, Dancehall, UK Bass, Cumbia, Reggae, Ska, Balkan Beat etc.

Cum a început Urban Beatz

 

Urban Beatz la începuturi

În toamna anului 2012, doi DJ DAWEE din Germania și DJ CODEK din Moldova au lansat pentru prima dată un nou format de evenimente cu foarte multă muzică non-mainstream de pe toate continentele lumii, care a declanșat o adevărată mișcare de promovare a subculturii muzicale din America Latină, Bazinul Caraibelor, Europa, Africa, Japonia etc. Fiecare eveniment Urban Beatz este o explozie de sunete, culori și bună dispoziție, însoțite de beat-urile DJ-ilor versați care sunt promotorii culturii Urban Bass din așa țări ca Germania, Moldova și Belgia.

 

Urban Beatz în 2015

Anul acesta, baieții au mers mai departe și au închegat o echipă de promovare a acestui proiect în frunte cu 4 DJ: Codek, Funky Mike, Heavy Baby și NoiseBrain și o echipă de profesioniști dedicați în materie de organizare a evenimentelor de calitate! Deși Dawee, unul din fondatorii proiectului acum este în Africa, el este în continuare mesagerul cel mai important al culturii Urban Bass la noi în Moldova și se implică activ în conceperea evenimentelor și diseminarea a diverse genuri de muzică din întreaga lume. De această dată, băieții au un invitat special – Dub Haiduk, un DJ care de foarte mulți ani deține colecții de muzică veritabilă care cuprind așa genuri ca Reggae, Ska, Rocksteady și Dub.

Ce aduce Urban Beatz deosebit la evenimentele sale

 

Petrecere Urban Beatz

În primul rând, aduce calitate și colaborare cu localuri reprezentative care nu se tem de experimente în desfășurarea chefurilor incendiare. Un alt moment important este diversitatea, misiunea UB este de a aduce în Moldova foarte multe stiluri de muzică non-mainstream care sunt extraordinar de dansante și, nu în ultimul rând, participarea prin intermediul evenimentelor la educația tinerilor gurmanzi din industria muzicii, care doresc să aprofundeze cunoașterea genurilor noi de muzică și stilurilor originale de abordare a dansului. Pentru publicul din Moldova, proiectul Urban Beatz a devenit un eveniment Must Go, unde întâlnești tineri din toate colțurile lumii.

 

Urban Beatz Party

Echipa Urban Beatz vă invită vineri, 9 octombrie, ora 22.00 la T5 Bar, la un eveniment masiv cu foarte multă muzică originală, ticluită cu grijă de DJ cu experiență. Fii parte a mișcării globale Urban Bass aici și acum! Mai multă informație despre eveniment vedeți aici: La mulți ani, Urban Beatz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente