Vino la primul Forum european al angajatorilor și alege să-ți dezvolți cariera într-o companie europeană din țară

cariere
Foto: O ediției a unui târg de cariere organizat în Moldova

Pe 20 octombrie, pentru prima dată în Moldova, va fi organizat un Forum European al Angajatorilor, la care tinerii profesionişti, studenţii, dar și toți cei interesați au posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu investitorii străini, unii dintre ei fiind cei mai mari angajatori din țară.

Peste 20 de companii europene și din Republica Moldova, printre care Lafarge Moldova, Orange Moldova, Lactalis Alba, Mobiasbancă – Groupe Societe Generale, Grawe Carat Asigurări SA, Magenta Consulting și Gas Natural Fenosa vor fi gata să ofere locuri de muncă de top în R. Moldova.

Evenimentul va avea loc la Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „Artico” (bd. Ştefan cel Mare și Sfânt 169) între orele 13:00 şi 18:00. Cu acest prilej, toți cei care vor să facă parte dintr-o companie europeană sunt invitați să-şi ofere CV-ul şi să discute personal cu potențialii angajatori. De asemenea, pedagogii și studenții universităților și școlilor profesionale sunt așteptați în vizită la Forum pentru a afla mai multe despre cerințele actuale ale angajatorilor, dar și despre posibilitatea cooperării în vederea reformelor din domeniul programelor academice susținute de instituții internaționale.

Prima ediție a Forumului va găzdui și sesiuni în care vor fi prezentate studii de caz cu povești de succes și un atelier de lucru. Tot aici, participanții vor avea posibilitatea de a-și exprima nevoile actuale și viitoare către Instituțiile de Învățământ Profesional, beneficiari ai Centrului pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) și proiectelor Kontakt Kultur.

Evenimentul va fi onorat de prezența Dlui Wicher Slagter, Șeful Secției politice și economice a Delegației UE în Republica Moldova, Dl Pascal Vagogne, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, reprezentanții Ministerelor Educației și Economiei a RM., reprezentanți ai Organizațiilor Internaționale, Agențiilor Europene, Agenției Universitare a Francofoniei și ai mediului de afaceri.

Pentru mai multe informaţii puteți accesa site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Franceză în Moldova sau pagina de Facebook a evenimentului.

Date de contact pentru studenți și tineri specialiști:
Roxana Țurcanu,
Director, Reprezentanța din Chișinău a Agenției Universitare a Francofoniei
Tél: + 373 22 22 75 35
E-mail: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente