Internet nelimitat noaptea – gratuit! Navighează liber cu noile abonamente de la Unite

800-pixels-ro (1)
Foto: PC: UNITE

Acum navigheazi liber şi nelimitat cu noile abonamente Connect de la Unite perfecte pentru smartphone-ul şi tableta ta. Alege abonamentul Connect care ţi se potriveşte cel mai bine fără modem inclus şi primeşti absolut gratuit opţiunea „Nopţi Nelimitate”.

Bucură-te din plin de comunicare cu trafic internet nelimitat zilnic între orele 00:00 și 06:59. Ascultă muzică, descarcă fişiere, vizionează filme, pentru că ai nelimitat pentru a face tot ceea ce îţi place.

Abonamentele Connect îţi oferă combinaţia ideală de beneficii la cel mai bun preţ. Ai trafic extrapachet gratuit la toate abonametele şi un program de loialitate generos de care poţi beneficia după trei luni de aflare în reţea. Simţi că faci parte din cea mai mare reţea naţională atunci când te bucuri de cele mai generoase oferte.

Opţiunea „Nopţi Nelimitate” este valabilă pentru toţi abonaţii care optează pentru internet mobil de la Unite fără terminal subvenţionat şi modem gratuit.

Află mai multe informaţii în orice magazin Unite sau Moldtelecom, sau apelează acum la numărul de telefon (022) 200 200.

Moldtelecom, operatorul național, este cea mai mare companie locală ce prestează servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate. Unicul care oferă un spectru de cinci servicii – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Combinarea a câtorva servicii Moldtelecom aduce reduceri substanțiale – până la 51% din prețul standard.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente