Lady Gaga a fost numită „Femeia anului” de revista americană Billboard

Lady-Gaga
Foto: PC: hitflix.com

Lady Gaga a primit titlul de „Femeia anului în domeniul muzicii” din partea revistei Billboard, după un an în care artista americană a interpretat la gala Oscarurilor o piesă a actriţei Julie Andrews, a susţinut un turneu cu Tony Bennett şi a militat împotriva agresiunilor sexuale din campusurile universitare.

Lady Gaga a primit acest titlu, deoarece „a fost o personalitate influentă, care a monopolizat conversaţiile” din acest an, a dezvăluit într-o declaraţie de presă, marţi, Janice Min, copreşedinte al Guggenheim Media’s Entertainment Group, ce deţine revista Billboard, informează Mediafax, cu referire la Reuters.

 

PC: Adriana M. Barraza/WENN.com

„Nu există nicio altă femeie care să domine preferinţele din cultura populară şi evoluţia ei aşa cum o face ea astăzi”, a adăugat Janice Min.

Lady Gaga a fost ovaţionată îndelung – şi lăudată apoi pe internet – după ce a interpretat cu mult aplomb tema muzicală a filmului „Sunetul muzicii” la gala de decernare a premiilor Oscar în luna februarie.

 

PC: bolsamania.com

Artista americană a susţinut apoi 36 de concerte în cadrul unui turneu internaţional alături de celebrul Tony Bennett, iar în această lună a lansat single-ul „Till It Happens To You”, al cărui videoclip a fost inclus într-un documentar despre agresiunile sexuale din campusurile universitare americane.

Lady Gaga va putea fi văzută în această toamnă şi pe micile ecrane nord-americane în serialul „American Horror Story”, produs şi difuzat de postul de televiziune FX.

 

PC: Steve Granitz/WireImage

Artista americană, în vârstă de 29 de ani, va primi titlul de „Femeia anului 2015” la o gală organizată de revista Billboard în luna decembrie, la New York, ce va fi difuzată pentru prima dată la un post de televiziune american cu acoperire naţională.

 

PC: billboard.com

În 2014, titlul de „Femeia anului” atribuit de revista Billboard a revenit cântăreţei Taylor Swift.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente