Recomandări de evenimente pentru această duminică, 20 septembrie

1209f84b87a0f97e919982dd4accbbb7
Foto: PC: weheartit.com

În această duminică ai parte de evenimente puține, însă distractive – poți să-ți testezi inteligența cu jocurile de societate, emoțiile cu filmele pregătite pentru tine sau să mergi la o petrecere pe final de weekend.

#1. Bokashi Workshop: from kitchen waste to plant food DIY, ora 11:00

Scopul atelierului este crearea unui sistem de transformare a deșeurilor organice din bucătărie în nutrienți pentru plante. Sistemul poate fi folosit acasă sau în oficiu, pentru că nu produce miros neplăcut. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. Seara jocurilor de societate, ora 16:00

Generator Hub va găzdui o seară tomnatică a jocurilor de societate. Vei putea să savurezi o serie de jocuri. Accesul este de 50 de lei. Mai multe detalii vezi aici.

 

#3. Filmul „Verbo”, ora 18:00

Cei care doresc să-și antreneze spaniola, pot veni la Art Labyrinth ca să privească un film în limba lui Cervantes. Mai multe detalii vezi aici.

 

#4. Dance control, ora 22:00

Iubitorii de bass, rave, house și garage pot veni la Tipografia 5, pentru ca să se distreze pe final de weekend. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. Filmul „American Ultra”, ora 22:10

Un drogat – care este, de fapt, un agent guvernamental – este marcat ca pasiv și destinat exterminării. Însă este prea bine antrenat și prea bun ca să poată fi ucis. Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți dorește distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente