Evenimentele la care să mergi vineri, 21 august

friday2
Foto: PC: weheartit.com

Chiar dacă afară e mai răcoare, nimeni nu te împiedică să ieși și să te distrezi pentru că echipa #diez a selectat evenimentele la care cu siguranță te vei încălzi.

#1. The Assassin Game, ora 17.30

 

PC: Facebook/Valea Morilor

Cheamă-ţi prietenii şi mergeți să jucați împreună Jocul Asasinilor, în Parcul Valea Morilor. Regula este simplă: omori sau eşti omorât. Viaţa ta este cartonaşul pe care îl porţi la gât. Dacă cineva ţi-l ia înainte de a-l lua tu pe al lui, atunci te-a ucis şi trebuie să-i dai toate cartonaşele pe care le ai deja. Învingător este cel care are toate cartonaşele. Astfel, veţi ajuta echipa „Dăruiește căldură” să aducă zâmbete pe faţa familiei Catanoi din satul Chircăieşi, raionul Căuşeni. Vezi mai multe detalii pe #diez.

 

#2. Let’s talk about Moldova’s events and camp under „the stars”, ora 18.30

 

PC: Facebook/ Generator Hub

Atmosferă de camping cu corturi, marshmallows și stele într-un birou din Chișinău. Acest eveniment este organizat în urma anulării festivalului Gustar din acest an. Organizatorii au pregătit pentru invitați discuții neformale din partea unor dintre cei mai pasionați fotografi, organizatori ale acestor evenimente, unde va fi creată o atmosferă de camping cu corturi, marshmallows și stele. Detalii despre eveniment vezi pe #diez.

 

#3. Ultimate Frisbee practice, ora 18.45

 

PC: Facebook/Ultimate Frisbee

Toți cei care doresc să practice sportul și dar în același timp să se distreze, cine dorește să se mențină în formă și să-și păstreze sănătatea, sunt așteptați în Parcul Dendrariu. Detalii despre participare dar și despre lucrurile necesare pentru joc, le găsiți pe pagina de Facebook.

 

#4. The Sounds of Ibiza, ora 18.00

 

PC: Facebook/The sounds of Ibiza

În această zi de vineri, atmosfera Ibizei se mută la Turnul Alb de la Costești. Acolo vei avea posibilitatea să te distrezi pe ritmurile celor mai tari și mai energizante hituri house ale verii alături de DJ Tedzi. Detalii vezi pe Facebook.

 

#5. Salsa evening, ora 20.00

 

PC: Facebook/ Salsa evening

Petrece încă o seară de vineri pe ritmurile latino salsa. Un dans liber, plin de veselie, care te duce cu gândul la soare, mare, căldură și distracție. Vezi detalii pe Facebook.

 

#6. Muzică Live la Kozlovna Ceska Pivni, ora 21.00

 

PC: Facebook/Kozlovna

Nu pierde o doză bună de muzică live, care vine la pachet cu bucate tradiționale cehe și multă bere Kozel. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

 

#7. Friday Blues, ora 21.00

 

PC: Facebook/Propaganda Cafe

Cui îi place muzica blues și vinul bun, această seară este pentru voi și sunteți invitați la Propaganda Café pentru a vă distra. Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente