Atmosferă de camping cu corturi, marshmallows și stele într-un birou din Chișinău. Participă și tu

11855861_1629039100701785_1698903367727557486_n
Foto: Let's talk about Moldova's events and camp under the "stars"

Luna august vine cu noi surprize pentru cei care își doresc o să iasă cu cortul alături de prieteni. Generator Hub vă invită la un nou eveniment Let’s talk about Moldova’s events and camp under the „stars”, care va avea loc vineri, 21 august, începând cu 18.30, până sâmbătă la 10.00 pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 202, bl. 2, et. 4.

Evenimentul Let’s talk about Moldova’s events and camp under the „stars” este organizat în urma anulării festivalului Gustar din acest an. Organizatorii au pregătit pentru invitați discuții neformale din partea unor din cei mai pasionați fotografi, organizatori ale acestor evenimente, unde va fi creată o atmosferă de camping cu corturi, marshmallows și stele. Dorim să vedem cum evenimentele culturale modelează economia și educă generațiile, toate în compania unui vin bun în noapte și un ceai de dimineață.

Intrarea va fi posibilă prin înscrierea la următorul link: https://goo.gl/xI9dAW, pentru cei care nu dețin un cort, va fi posibilitatea de a lua unul de la organizatori. Taxa de intrare va fi începând cu 50 de lei (banii colectați vor fi utilizați pentru crearea unui spațiu pentru expoziții de fotografie în cadrul Generator HUB).

Invitații sunt rugați să aducă cu ei: ceaiurile lor preferate, proiectoare de stele și luminițe galbene.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, accesați pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente