Avantajele achitării impozitelor funciare și pentru bunurile imobiliare cu ajutorul MPay

impozit
Foto: Achitarea impozitelor prin MPay PC: egov.md

Impozitul funciar și cel pe bunuri imobile se achită în două tranșe, iar a doua expiră pe 17 august. Persoanele pot achita acest impozit și online prin MPay. Echipa #diez vă aduce cinci motive de ce așa e mai simplu decât să stai în rând.

#1. e comod

Prin MPay îți poți achita impozitul cu orice instrument de plată accesibil ție – card bancar, Internet Banking, terminale sau deplasându-te la un Oficiu Poștal.

#2. e transparent

Accesând Portalul Serviciilor Publice, poți vizualiza toate plățile pe care le-ai făcut prin MPay.

#3. e sigur

MPay folosește exclusiv instrumentele băncilor pentru achitări, fapt ce-l face un serviciu foarte sigur.

#4. e gratuit

Atunci când achiți prin MPay nu trebuie sa achiți niciun comision, pentru că prestatorii de servicii sunt cei care achită comisioanele.

#5. e la un click distanță

Pentru a achita prin MPay nu ai nevoie de nimic altceva decât acces la Internet, un card bancar sau un terminal de plată în apropierea ta.

 

MPay

MPay face posibilă achitarea serviciilor prin intermediul mai multor modalități de plată cum ar fi: carduri bancare, terminale de plată, sisteme e-banking și plăți în numerar. În cazul plăților în numerar, cetățenii care nu au acces la Internet se pot adresa la ghișeele băncilor conectate sau la oficiile Poștei Moldovei.

Pentru achitare, se accesează pagina mpay.gov.md, după care se selectează serviciul și se introduce numărul comenzii, cererii sau a procesului verbal. Apoi, se efectuează plata la fel ca la terminalele de plată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente