(video) 15 tineri traficanți de droguri au fost deconspirați și reținuți în Chișinău

droguri
Foto: Poză simbol PC: expresdebanat.ro

O grupare criminală compusă din 15 membri activi a fost deconspirată şi anihilată în Capitală. Bănuiţii cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani s-au dovedit a fi originari din Chişinău, Căuşeni şi Cahul.

Aceștia erau specializaţi în păstrarea şi comercializarea ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari pe teritoriul Capitalei. Indivizii puneau în circulaţie substanţe narcotice de diferite tipuri, cum ar fi pastile „Ecstasy”, „Amfetamină”, „PVP” şi „Cocaină”.

Ofiţerii de investigaţii au desfăşurat acţiuni speciale timp de trei luni pentru a acumula probe concludente, privind activitatea criminală a acestor tineri. Astfel, în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au reţinut în flagrant cinci membri în timp ce încercau să comercializeze ilegal stupefiante. Respectiv, în urma percheziţiilor corporale, au fost depistate substanţe narcotice, precum şi mijloace financiare obţinute în urma vânzărilor de droguri.

Totodată, fiind efectuate percheziţii autorizate la domiciliile lor, s-au depistat şi ridicat droguri de diferite tipuri, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare marcate, permise de conducere şi acte de identitate false.

Actulmente, bănuiţii sunt cercetaţi penal în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani. Concomitent, se întreprind măsuri speciale de identificare a altor complici în acest caz, precum şi schema criminală de transportare şi distribuire a substanţelor narcotice în capitală.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente