(foto) Încă două Mândre au fost pictate pe stațiile din Ialoveni

11800424_1479230295731881_8863737769253227261_n
Foto: PC: Facebook/Sergiu Armașu

Inițiativa artistică din Ialoveni continuă. Sâmbătă, 8 august, au fost pictate alte două stații de așteptare din localitate și încă două Mândre ale artistului MIHU pot fi întâlnite în oraș.

O echipă de tineri voluntari, printre care și studenți la Facultatea Urbanism și Arhitectură de la Universitatea Tehnică, în colaborare cu Primăria orașului au muncit la decorarea stațiilor.

Primarul Sergiu Armașu a scris pe Facebook: „Le aduc sincere mulţumiri tinerilor care au dedicat ziua de astăzi oraşului nostru, ca să devină mai frumos: Irina Liubcic, Olga Sirbu, Olga Batog Andronachi, Nicu Barbaros, Cristina Stegărescu. Avem acum trei staţii amenajate. Pentru săptămâna viitoare preconizăm altele. Cine doreşte să se alăture echipei de voluntari – sunteţi bineveniţi! De asemenea, vom fi recunoscători tuturor care vor preţui munca voluntarilor şi vor păstra curățenia”.

Inițiativa de a utiliza picturile artistului MIHU pe stațiile din localitate a venit din partea Primarului, potrivit căruia, creația tânărului reprezintă valorile neamului şi dragostea de ţară.

Iată care este rodul muncii tinerilor:

 

PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
PC: Facebook/Sergiu Armașu
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente