Acest sfârșit de vară ți-a pregătit câteva cursuri excelente, care îți vor dezvolta abilitățile de meditație, antreprenoriale sau financiare.

Întreaga listă de cursuri o găsești aici, iar mai jos vezi ce ți se potrivește în acestă lună.


#1. Compoziția muzicală

 

PC: playbuzz.com

Cursul îl înveți după regimul propriu
Durata: șase săptămâni de studiu a câte 6-8 ore
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Colegiul de Muzică Berklee

Studiază eficient procesul de scriere a versurilor, proces ce te va ajuta să-ți exprimi frumos ideile și emoțiile. De asemenea, vei studia o serie de instrumente care te vor ajuta la captarea și transmisiunea corectă a mesajului tău.


#2. Evaluarea și strategia financiară: Despre investiții

 

PC: rethinkingyourfuture.com

Cursul începe pe 10 august
Durata: patru săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Illinois la Urbana-Champaign

Acest curs este destinat persoanelor interesate de modul în care investițiile financiare le afectează deciziile, strategiile și operațiunile de afacere a companiilor sale, precum și portofoliul personal. În timpul cursului, vei putea dezvolta intuiția în ceea ce privește modelele financiare de risc și abilitățile în utilizarea anumitor tehnici de analiză a datelor.


#3. Bazele planificării proiectelor și managementul lor

 

PC: telecentar.rs

Cursul începe pe 17 august
Durata: patru săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Virginia

Acest curs introductiv îți va dezvălui conceptele-cheie ale planificării și executării proiectelor. Vei identifica factorii care conduc spre succes, vei învăța cum să planifici, analizezi și să conduci proiectele. Metodologiile abordate vor face parte din categoria state-of-art, iar studenții vor trece prin numeroase provocări.


#4. Cum să gândești și să argumentezi corect

 

PC: toastbusters.ru

Cursul începe pe 24 august
Durata: 12 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Duke

Gândirea sau raționalizarea corectă sunt foarte importante. Acest curs te va învăța să faci bine. Vei învăța reguli simple, dar vitale, care te vor provoca să te gândești la mai multe teme și, astfel, să depistezi și să eviți greșelile în timpul acestui proces. De asemenea, vei învăța cum să identifici, analizezi și să evaluezi argumentele altor persoane, dar și cum să construiești corect argumentele proprii.


#5. Meditația budistă și lumea modernă

 

PC: http://ornishspectrum.com/

Cursul începe pe 30 august
Durata: 13 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Virginia

Acest curs e despre tradițiile contemplative ale istoriei budiste din India și Tibet, inovațiile din cercetările științifice în acestea, adaptările recente ale acestor practici în spațiile multiple și personale. Acest curs va include contribuțiile extensive ale savanților, oamenilor implicați în integrarea practicilor și profesorilor budiști tibetani.


#6. Depistarea informației ascunse în ADN

 

PC: kuow.org

Cursul începe pe 30 august
Durata: 13 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Virginia

Acest curs începe printr-o serie de ore ce ilustrează puterea științei calculatoarelor în biologia modernă. Alătură-te frontierei bioinformaticii pentru a căuta mesajele ascunse în ADN fără a avea nevoie să îmbraci halatul de laborator. După încălzirea mușchilor algoritmici, vei învăța cum să aplici softurile bioinformatice populare pentru a experimenta seturile de date.


#7. Primul ajutor psihologic

 

PC: francescoridolfi.com

Cursul începe pe 31 august
Durata: cinci săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Johns Hopkins

Participanții cursului vor putea să-și dezvolte abilitățile de a asculta reflectiv, diferenția crizele benigne, de incapacitate psihologică și de comportament de crizele mai severe. De asemenea, vei putea prioritiza reacțiile psihologice și de comportament, dar și recunoaște momentul când este nevoie să facilitezi accesul spre un ajutor la medic.

#diez îți dorește studiu plăcut!