Atacat în timp ce vorbea la un Iphone. Ce riscă un tânăr din Orhei pentru isprava sa

Starting-to-Like-the-iPhone-6-Plus-464771-2
Foto: PC: i1-news.softpedia-static.com

Un tânăr de 18 ani a fost jefuit luni, 27 iulie, curent, în jurul orei 19.30, pe strada Albișoara din sectorul Centru al capitalei.

Victima a fost atacată de un individ în timp ce vorbea la telefon. Suspectul a încercat să-i sustragă telefonul, dar ghinion. În momentul în care victima a încercat să opună rezistență, un echipaj de patrulare, aflat în misiune de serviciu, s-a apropriat de ei. Suspectul, văzând polițiștii de patrulare, a îmbrâncit victima, a aruncat telefonul jos, după care a fugit.

Imediat polițiștii au intervenit și, la scurt timp, suspectul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Orhei. Atât victima, cât și suspectul au fost escortați la Inspectoratul de poliție Râșcani, pentru documentarea cazului conform legislației în vigoare.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Jaf” se pedepsesc cu amendă în mărime de până la 10 mii de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de la doi la cinci ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente