Evenimentele pentru această duminică, 26 iulie

balo
Foto: PC: hdwallpapersos.com

Duminica ți-a pregătit numeroase evenimente care te vor ajuta să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână. Fii productiv și savurează din evenimentele zilei de duminică, 26 iulie.

#1. COPA NOSTRA 2 – 2015 la Ce? Unde? Când?, ora 11:00

Condiţii de participare: pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucatori. Mai multe detalii le găsești pe #diez.

 

#2. Curs complet de gatit in studioul gastronomic Lo Chef, ora 13:00

Rețetele în cadrul cursurilor de fiecare dată sunt diferite, astfel de fiecare dată vei trece prin etape noi de gătit. Mai multe detalii vezi aici.

 

#3. Global Village, ora 13:00

Scopul evenimentului este de a familiariza oamenii din Moldova cu tradițiile și obiceiurile altor țări. De asemenea, evenimentul încurajează comunicarea interculturală și oferă tuturor doritorilor oportunitatea de a cunoaște mai multe despre culturile și tradițiile altor țări și de a interacționa cu reprezentanții acestora. Mai multe detalii vezi aici.

 

#4. O seară de jocuri de societate, ora 17:00

Seara grandioasă de jocuri de societate la Generator Hub îi va aduna pe cei mai înrăiți jucători să participe la asemenea board games ca „Game of Thrones” și Munchkin. De asemenea, vei gusta cele mai bune dulciuri din partea partenerilor evenimentului. Mai multe detalii găsești aici.

 

#5. Sugar Free Jam session, ora 19:00

După o mică pauză, organizatorii evenimentului își pun scopul să-ți ofere atmosfera necesară, în care poți să te arunci cu trup și suflet. Mai multe detalii găsești aici.

 

#6. Concert simfonic în aer liber, 20:00

simfonic

Ia-ți familia, prietenii și bunicii și vino la tradiționalul concert de muzică clasică în aer liber la Chişinău Youth Orchestra, care va oferi spectacol de muzică clasică inedit, interpretat de 71 tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Germania și Elveția. Mai multe detalii vezi aici.

 

#7. Sunday Cinema, ora 21:30

tipo

Îmbătrânită şi fără roluri, Robin Wright, care se interpretează pe sine, acceptă să lucreze la un proiect cinematografic care va aduce cu sine consecinţe nebănuite. Mai multe detalii vezi aici.

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente