Programul primului proiect muzical al jurnaliștilor – „Voice of Journalism”

unnamed (1)
Foto: Voice of Journalism

După trei săptămâni de pregătiri și repetiții, cei nouă jurnaliști participanți la primul proiect muzical al jurnaliștilor din Chișinău, „Voice of Journalism”, vor cânta în această seară, pe scena clubului City, începând cu ora 20:00.

Evenimentul organizat de către site-ul Everyday Journalism.md, în parteneriat cu mai multe instituții, printre care și #diez, se anunță a fi unul de excepție. La ora 20:00 sunt așteptați toți colegii de breaslă ai participanților, pentru a face fotografii la Brand Bannerul Evenimentului „Voice of Journalism”. Între ora 20:20 și 22:00, cei prezenți la eveniment vor asculta piesele interpretate live de către cei nouă jurnaliști:

# Elena Bancilă – prezentatoare Realitatea TV
# Alex Luca – editor-prezentator CANAL 3
# Elena Mogîldea – prezentatoare Noroc TV și Noroc FM
# Ana Danilescu – prezenatoare Jurnal TV
# Vadim Zgherea – reporter Kankan.md
# Botnaru Diana – producător Jurnal TV
# Diana Cojocari – reporter Prime TV
# Natalia Mogîldea – producător Realitatea TV
# Marcela Dedin – prezentatoare Publika TV

În urma concursului, juriul va desemna trei locuri câștigătoare și un premiu mare pentru jurnalistul care va primi titlul „Voice of Journalism 2015”. Astfel, începând cu ora 22:10, toți participanții vor primi trofeul evenimentului și vor fi premiați cu cărți, antrenamente Kangoo, cosmetică, fotocărți, iar câștigătorul va beneficia de o vacanță pentru două persoane în Grecia. Evenimentul se va încheia la ora 22:30.

Dacă ești pasionat de muzică și îți dorești să vezi jurnaliștii autohtoni dincolo de microfoane, camere de filmat și reportofoane, vino și tu la primul show muzical al jurnaliștilor. Intrarea va fi liberă.

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente