Tendințe 2015 – Poartă vara asta împletituri romantice sau codițe chic

FotorCreated
Foto: PC: colaje #diez

Te-ai săturat să-ți aranjezi mereu părul la fel când ieşi cu prietenii, la serviciu sau la cumpărături? Echipa #diez îți propune mai multe tipuri de coafuri împletite, care, pe lângă faptul că sunt simple de realizat, îți vor asigura un look deosebit și plin de rafinament.

În perioada estivală, fiecare dintre noi se bucură de zilele calde și însorite. Oricât de mult ne-ar place însă zilele de vară, avem o problemă: cum ne strângem părul? Trebuie să recunoaștem că vara nu prea ne vine să ne lăsăm pletele despletite. În această perioadă simțim nevoia să purtăm părul în coafuri simple, în ton cu ținutele lejere. Și pentru că vara asta se poartă părul împletit, îți propunem cele mai interesante idei ale momentului.

Împletitură în patru

Secretul unei împletituri în patru constă, de fapt, într-o prindere bună a șuvitelor, astfel încât să le poți manevra după cum urmează: împarte părul în patru şuviţe egale. Numerotează cele patru şuviţe pentru a le putea urmări cu uşurinţă. Începând de la nivelul cefei, împleteşte şuviţele astfel: 1 peste 2, 3 peste 4, 4 peste 1.

 

Împletitura în 4 PC: perfecte.md
PC: hochu.ua
PC: Pinterest.com

Împletitură înnodată

Aceste împletituri se potrivesc părului des și lung, însă poți folosi oricând extensii de tip clips-on, recomandate pentru un volum instant fără a-ți afecta în vreun fel părul. La fel ca și în cazul împletiturii funie, o poti executa într-o parte sau la fel ca pe o împletitură spic, îmbogățind permanent secțiunile de păr cu șuvițe din părțile laterale.

 

PC: garbo.ro
PC: beautytips.ro
PC: refinery29.com

Împletitură „Coada de pește”

Strânge-ți părul într-o parte și prinde-l cu un elastic de care te poți dispensa. Împarte părul în două secțiuni egale. Ia o șuviță din lateral și trece-o peste secțiunea opusă. Fă același lucru cu șuvița din secțiunea cealaltă. Continuă împletitura pănă la vârfuri.

 

PC: pinterest.com
PC: Pinterest.com
PC: Brit.com
PC: marinamcavoy.com
PC: barefootblonde.com.

Cocul împletit

Prinde părul la nivelul cefei cu un elastic, apoi împarte-l în două părţi egale. Întrepătrunde cele două părţi şi prinde-le cu agrafe, pentru a forma un coc neglijent.

PC: helenpomposelli.com.br
PC: fucsia.ro
PC: pophaircuts.com.
PC: beautyhigh.com
PC: pinterest.com

Împletitură lejeră

Pentru  o împletitură lejeră, trage ușor cu ajutorul degetelor de împletitură din ambele părți. Repetă acești pași până la finalizarea lungimii părului și prinde cu un elastic. Coada nu trebuie să fie foarte strânsă în timp ce o împletești. Asta te va ajuta să îi dea un aspect mai des și mai lejer.

 

PC: beautyeditor.ca
PC: Pinterest.com
PC: yasmina.com

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente