(foto) Participanții ediției 2015 ai proiectului Redescoperă Moldova

redescopera5
Foto: Participanții ediției 2013 a Redescoperă Moldova PC: Redescoperă Moldova

Proiectul Redescoperă revine și în 2015 în perioada 6-10 iulie. În acest an, Eugen Luchianiuc, organizatorul expediției, a strâns o echipă de oameni care ar putea promova locurile din Moldova, atât în română, cât și în rusă sau engleză.

În cadrul proiectului vor fi două echipe a câte patru bloggeri din Republica Moldova.

Aceștia vor porni pe 6 iulie din Chișinău. Vor înnopta la Naslavcea (6 iulie), Pădurea Domnească sau pe malul lacului de acumulare Costești-Stânca (7 iulie), Văleni (8 iulie) și Crocmaz (9 iulie). Pe 10 iulie seara se vor întoarce în capitală.

 

Raioanele din prima zi a Redescoperă Moldova 2015 PC: Redescoperă Moldova

Echipele vor avea trasee diferite stabilite expromt sau din timp de către membrii echipelor. Toți participanții vor plasa fotografii și mici descrieri pe Facebook și Twitter în timpul zilei. Seara se va scrie și pe blog, de asemenea vor apărea texte și pe #diez.

Din echipă fac parte următoarele persoane: Victor GuzunSebastian Zavadschi, Stelutza Andrei, Moraru AndreiAndrew Bashtannik, Anastasia Pociumban, Eugen Luchianiuc și Grigorii Duca.

 

Participanții la Redescoperă Moldova 2015 PC: Redescoperă Moldova

Mai multe informații despre Redescoperă Moldova 2015 puteți vedea pe blogul lui Eugen Luchianiuc sau pe pagina de Facebook – Redescoperă Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente