Câștigă un grant pentru un Masterat în Administrarea Afacerilor la o școală de business din SUA

x-default
Foto: PC: behavioralecon.dyson.cornell.edu

Ministerul Educației invită doritorii să participe la programul WNISEF al Grant-urilor Seed. Acest program este conceput pentru a oferi ajutor financiar persoanelor înzestrate cu aptitudini manageriale din Republica Moldova și Ucraina, care sunt admiși în unul din programele de MBA americane din Top 50 și care se angajează se revină în țara lor de origine și să-și investească acolo talentele.

Pentru a fi eligibil de a obține un Grant Seed al WNISEF, un candidat trebuie să fie nu doar acceptat de o școală de business din Top 50 din SUA, dar trebuie, de asemenea, să se angajeze să revină în Republica Moldova pentru o perioadă de cel puțin trei ani pentru a lucra și investi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile sale în procesul de tranziție a țării.

Procesul de depunere a candidaturii constă din trei etape:
(1) formular de solicitare în regimul online și depunerea documentelor;
(2) înmânarea documentelor și interviu;
(3) examinarea dosarelor și anunțarea rezultatelor de către Comitetul Seed Grant.

Formularul de solicitare se depune prin intermediul paginii web a Grant-ului Seed. Termenul limită de depunere a formularului de solicitare constituie 75 zile înainte de începerea programului de MBA.

Sprijinul financiar acordat va fi valabil pentru o perioadă de doi ani, pentru un plan de studii determinat (program MBA, studii de zi). Studentul este responsabil de achitarea oricăror taxe aferente Grant-ului. – 100% din suma Grant-ului Seed devine împrumut rambursabil, în cazul în care beneficiarul nu revine în Republica Moldova pentru o perioadă de cel puțin trei ani de la finisarea studiilor. Studenții trebuie să restituie împrumutul în întregime, în cazul în care aceștia nu revin în țara lor de origine.

Mai multe detalii și informații găsiți accesând pagina web: http://seedgrant.wnisef.org/mo#wnisef

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente