(video live) Un tânăr înarmat s-a baricadat într-o grădiniță din centrul Capitalei

gradinita
Foto: Panică în centrul Capitalei! Un bărbat amenință că va deschide focul dacă cineva se va apropia de el

Un bărbat de 30 de ani s-a baricadat într-o grădiniţă de pe strada Bernardazzi din centrul Capitalei. Acesta ameninţă că va deschide focul spre oricine va încerca să se apropie de el, scrie Publika.md.

La faţa locului a mers şi ministrul în exerciţiu de Interne, Oleg Blan. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre un tânăr din anul 1986 din raionul Hânceşti.

Şeful interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că persoane pregătite: oameni ai legii, psihologi discută cu tânărul: „Vrea să se sinucidă din cauza relaţiilor ostile cu iubita sa. Vom reveni cu detalii mai târziu. Cazul se anchetează”.

Apelul la 902 a intervenit în jurul orei 19.00 şi a fost făcut de concubina agresorului, care le-a declarat oamenilor legii că acesta este înarmat. Potrivit poliţiştilor, cei doi s-ar fi certat.

Deocamdată, nu sunt clare motivele care l-au determinat pe agresor să recurgă la acest gest. Zona este încercuită, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliţiei, inclusiv poliţişti din cadrul detaşamentului cu destinaţie specială „Fulger”.

Traficul în regiune este sistat, iar şoferii sunt rugaţi să evite zona. Pe acest caz urmează să fie pornit un dosar penal.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente