Camionul de Siguranță Samsung are menirea să reducă numărul de accidente rutiere

sam
Foto: PC: The Verge

Unele companii lucrează asupra creării unor automobile autonome, dar Samsung are viziunea despre automobile utile. Compania se concentrează pe semi-trailere, dezvăluind Camionul de Siguranță Samsung, o instalație specifică, echipată cu o cameră de luat vederi și patru monitoare care permit șoferului ce merge în spatele vehiculului să vadă prin acesta.

Acest Camion de Siguranță a fost proiectat astfel, încât să fie un vehicul mai puțin periculos. Astfel, camionul are o cameră wireless de luat vederi în față și patru monitoare pe ușile din spate, pentru ca să arate șoferilor care merg din spatele camionului ce se întâmplă în fața acestuia, descrie IBTimes.

Prin urmare, avantajele Camionului de Siguranță sunt că șoferii celorlalte automobile decid unde este mai sigur să întreacă camionul. De asemenea, un astfel de vehicul ar putea reduce riscul accidentelor cauzate de multe ori de frânările bruște din cauza animalelor care trec drumul.

Compania din Coreea de Sud a testat camionul în Argentina, țara având un număr mai mare de drumuri cu două benzi de circulație.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente