Ce ar fi dacă ai primi în dar o bibliotecă la nunta ta?

biblioteca-familiei-mihai-si-dragalina-bozianu1
Foto: PC: bestsellermd.wordpress.com

Se observă o tendință demnă de urmat la nunțile noastre – tot mai multe cupluri aleg ca invitații să aducă cărți în loc de flori, contribuind astfel la crearea bibliotecii familiei. Este un gest nobil și frumos, care urmărește creșterea spirituală a soților, dar și a viitorilor copii.

Vă propunem serviciul „Cărți la Nuntă” al librăriei online Bestseller.md, care constă în crearea unei pagini cu cărțile dorite (ex.: www.bestseller.md/nunta-noastra.html), iar aceasta urmează a fi indicată în invitația la nuntă, astfel încât oaspeții să vină la nuntă cu cărțile dorite de miri.

 

 

Exemplu de pagină a nunții.

V-ați gândit ce ar fi dacă în fiecare lună ați citi din biblioteca familiei câte un roman de dragoste care să vă aducă o doză de romantism în cuplu sau poate o carte de educație parentală pentru a vă ajută în creșterea armonioasă a copiilor?

„Tot timpul am căutat o alternativă florilor aduse la ceremonii, care, de regulă, sunt uitate în localul unde a avut loc festivitatea. Și atunci m-am gândit la cărți. Am notat pe fiecare invitație mesajul: Florile sunt trecătoare, cărțile sunt nemuritoare.

La final s-au adunat peste 90 de cărți despre sarcină, creștere, romane, nuvele, povești pentru copii etc. Suntem foarte fericiți!”, spune Drăgălina Bozianu, mireasa care a început acum doi ani frumoasa tradiție de oferire a cărților la nuntă. Vezi un album foto de la nuntă!

 

 

Exemplu de invitație la nuntă.

Este o oportunitate unică de a vă îmbogăți biblioteca familiei și, mai ales, de a transmite spiritul lecturii copiilor voștri. Precum spunea interpreta Roxette, „soarta multor oameni a depins de faptul că în casa părinților a fost sau nu o bibliotecă”.

Rezervează din timp o pagină pentru nunta ta, urmând pașii descriși la adresa www.bestseller.md/nunta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente