Mobilizare pentru Scuarul Cehov: Participă la salubrizarea de sâmbătă

IMG_4751
Foto: Scuarul Cehov

Toți doritorii de a susține amenajarea Scuarului Teatrului Cehov sunt invitați să participe sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 9:00 dimineața, la o acțiune de salubrizare.

Reamenajarea Scuarului Cehov a început în anul 2014 cu mult entuziasm, idei și inițiativa de a crea un spațiu urban prielnic pentru odihna chișinăuienilor. Din păcate, procesul a încetinit, fiind așteptată abrobarea Primăriei.

Pe pagina de Facebook a Scuarului a fost publicat recent următorul mesaj: „Prieteni, spre regret, Primăria așa și nu a eliberat certificatul de urbanism pentru Scuarul nostru. Acest lucru face imposibilă realizarea proiectului de reamenajare a scuarului conform schiței. Regretăm această atitudine din partea autorităților locale, care, în loc să ne ajute, tergiversează procesul și se fac că nu știu nimic.

Pentru că a venit vara și oamenii trebuie să se bucure de scuar, am decis să îl amenajăm cu propriile puteri. Prietenii noștri de la compania Movidesign deja lucrează la amenajarea gazonului, iar noi vrem să instalăm băncile.

Astfel, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 9:00, noi vom lucra în scuar. Cine are timp și vrea să ofere o mână de ajutor – welcome!”

Descoperă într-un articol pe #diez cum urma să arate Scuarul Cehov după amenajare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente