Ziua de miercuri ne invită să o petrecem cât mai frumos. Pentru aceasta noi vă recomandă să ieșiți din case, să fiți dispuși pentru distracție și socializare. Iată ce se întâmplă azi în Chișinău.

#1. ITCoffee

eent3

O nouă dimineață cu discuții despre tehnologii, dar de data aceasta una mai specială. Este ziua organizatorului evenimentului. Cu această ocazie, tradiționala cafea o veți putea bea la Mojito. Pentru detalii vezi pagina de Facebook.

 

#2. Discurs de convingere: tehnicile unei comunicări eficiente

event4

Începând cu ora 19:00 la Tucano Coffee ai șansa să înveți tehnici de realizare a unui discurs de convingere. Află detalii aici.

 

#3. Seara francofonă

event5

Alianța Franceză din Moldova te așteaptă începând cu ora 19:00 la o nouă seară francofonă. Invitatul special este Eric Nuevo, specialist în cinema. Află detalii despre eveniment pe Facebook.

 

#4. IQuiz[RU]-159

event2

Seara de miercuri ne aduce tradiționalul quiz. Vino cu prietenii la Pizza Celentano (bd. Mircea cel Bătrân 4/6) începând cu ora 20:00. Detalii – pe Facebook.

 

#5. Autocinema

event1

De la ora 21:00 vino la un nou film la Autocinema, deschisă în fața Megapolis Mall. Pentru detalii accesează iticket.md.