(foto) Cel mai ECOlogic eveniment s-a desfășurat sâmbătă la Teatrul Verde din Chișinău

IMG_0235
Foto: Cel mai ECOlogic eveniment organizat de ProCredit Bank Moldova

Sâmbătă, 30 mai 2015, la Teatrul Verde (Teatrul de Vară) din Valea Morilor a avut loc un eveniment ECOlogic, organizat într-un cadru natural de către ProCredit Bank.

Încălzit de razele soarelui, care este o resursă valoroasă de energie, evenimentul a oferit un caleidoscop de activități, ateliere de creație pentru copii, master classuri, face painting, recitaluri de muzică și dansuri populare, concursuri, defileu din piese vestimentare produse din materiale reciclabile, expoziție de fotografii despre poluarea planetei, toate fiind destinate petrecerii timpului într-un mod cât mai plăcut și responsabil.

La intrarea principală a Teatrului de Vară angajații ProCredit Bank așteptau vizitatorii cu un băiat gigant, bule de săpun, o dronă și niște mesaje cu informație despre mediul înconjurător.

IMG_0137

IMG_0147

IMG_0091

IMG_0077

IMG_0076

IMG_0072

Eugenia Gashikulina, adjunct al președintelui Comitetului de Conducere ProCredit Bank Moldova, a deschis evenimentul, precizând că acesta este unul strict social și i-a îndemnat pe vizitatori să gândească mai ecologic și să schimbe punga de plastic pe una de pânză.

IMG_0153

Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de cântecele ansamblului folcloric pentru copii „Iedera” și dansurile ansamblurilor „Speranța” (copii) și „Hora”.

IMG_0161

IMG_0216

IMG_0188

Pe tot parcursul evenimentului, copiii se distrau sădind flori, fiind pictați pe față, elaborând jucării din hârtie și pictând pahare.

IMG_0167

IMG_0082

IMG_0102

IMG_0121

IMG_0208

IMG_0210

La final, fiecare a primit câte o pungă de pânză, iar doritorii s-au fotografiat la photo wall.

IMG_0285

IMG_0292

IMG_0294

Evenimentul a fost dedicat inițiativei de conștientizare și minimizare a consumului de plastic în rândul populației, lansată recent de grupul internațional ProCredit, la care s-au alăturat toate băncile ProCredit din Europa de Est, inclusiv și ProCredit Bank Moldova. Odată ajuns în urna cu gunoi, plasticul ajunge să cunoască o perioadă lungă de descompunere, până la 400 de ani. Special pentru această inițiativă, ProCredit Bank a pregătit în jur de 17 000 de pungi din pânză, care sunt oferite tuturor clienților băncii, dar și clienților rețelei de magazine „Casa Curată”.

Și nu uita! Schimbă punga de plastic pe cea de pânză. Gândește responsabil, fii ECO!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente