9 evenimente pentru duminică, ultima zi de primăvară din 2015

Alina Bairamova
Foto: PC: Alina Bairamova

Ziua de duminică e bogată în evenimente deosebite de la care nu ai cum să lipsești. Fie că alegi să mergi la un concert, la o expoziție de fotografii sau la o piesă de teatru, distracția e garantată în toate cazurile.

#1. iProsop

event7

iProsop – este dedicat tradiției locale a prosopului țesut manual și posibilităților tehnologico – antreprenoriale de promovare a culturii. Prin această primă ediție organizatorii își propun să ofere tuturor șansa de a descoperi Prosopul Tradițional Moldovenesc. Evenimentul are loc în satul Selemet, Cimișlia începând cu ora 09:00. Mai multe detalii poți afla de pe iticket.md.

 

#2. Moldcamp

eventAre loc a doua ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente locale din sectorul TIC. MoldCamp își va deschide larg ușile pe 30 și 31 mai în incinta blocului F al Academiei de Studii Economice începând cu ora 09:00. Mai multe detalii vezi aici.

 

#3. Foto la uscat

event 2

În parcul Ștefan cel Mare are loc expoziția de fotografii „Foto la uscat”. Vino să admiri o frumoasă colecție între orele 11:00 și 17:00. Pentru detalii intră pe Facebook.

 

#4. Sub cupola circului

event5

La ora 12:00 și 16:00 puteți urmări un spectacol din două părți organizat de Circul din Chișinău. Vezi detalii pe iticket.md.

 

#5. Armin van Buuren

event8

În premieră la Chișinău, legendarul Armin van Buuren, unicul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr.1 în lume, vine cu un show exclusiv în cadrul turneului său mondial din anul 2015. Evenimentul are loc la Moldexpo începând cu ora 17:00. Pe iticket vezi mai multe detalii.

 

#6. Lansarea jocului social „Moldopoly”

event4

De la ora 17:00 în parcul Ștefan cel Mare se lansează jocul social Moldopoly. Detalii – pe Facebook.

 

#7. Chirița în provincie

event9

La Teatrul Eugen Ionesco se joacă cel mai longeviv spectacol din R. Moldova – „Chirița în provincie”. Evenimentul începe la ora 18:30. Detalii despre bilete poți afla de pe iticket.md.

 

#8. Autocinema

event6

Chișinăuenii își pot colora frumos timpul liber cu filme noi și apreciate la nivel mondial, venind la Autocinema. Filmul se rulează în fața CC Megapolis Mall de la ora 21:00. Găsești aici mai multe detalii.

 

#9. The White Blade

event 1

Încheiem seara frumos cu o petrecere la Tipografie. De la 22:00v vino cu prietenii pentru muzică bună și atmosferă pozitivă. Aici găsești mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente