Prima întâlnire înseamnă nu doar o inimă plină de emoții, dar și un cap plin de gânduri despre locurile unde să te duci pentru a lasă o impresie pozitivă despre tine.

Există o regulă de aur pentru prima întâlnire, pe care unii, de obicei, o dau uitării – pentru a impresiona nu e neapărat să cheltui o groază de bani sau să mergi într-un loc cu fițe. Important e doar să îți placă persoana respectivă și să dorești să o cunoști, iar pentru aceasta, echipa #diez îți vine în ajutor.

Și dacă tot suntem în secolul XXI, trebuie să mai ieșim un pic din tipare și să privim relațiile între un bărbat și o femeie dintr-o altă perspectivă. De aceea, ar fi mult mai prielnic dacă nu doar bărbații și-ar manifesta inițiativa, dar și femeile ar face un prim pas atunci când doresc să comunice cu un bărbat.

Astfel, dacă ești în pană de idei, dar oricum dorești să ieși cu cineva, îți propunem 10 locuri romantice, unde poți merge la prima întâlnire.

#1. Grădina Zoologică

 

Grădina zoologică

Grădina zoologică

Aici puteți găsi multe teme de discuție, iar anume Grădina Zoologică îți va permite să afli câteva detalii despre copilăria lui/ei, deoarece cu siguranță a fost vreodată la zoo. Vei putea observa atitudinea față de animale, dar și modul de abordare a celor din jurul vostru. De asemenea, pentru că la zoo sunt mereu copii, vei putea vedea care este atitudinea persoanei respective față de aceștia.

#2.  Plimbare cu barca

 

barci_lebede_lac_chios09-eo_0

Întâi de toate, nu uita să-ți întrebi partenerul, ca printre altele, dacă nu se teme de apă, iar în cazul în care nu se teme, puteți merge la lacul „La Izvor”, unde puteți face o tură cu barca. Pentru că sunteți doar doi în barcă, involuntar se formează o atmosferă destul de romantică. Veți putea comunica fără sinchiseală, iar plusul acestei promenade este că, dacă ești băiat, vei putea să-ți demonstrezi forța sau să o înveți cum se vâslește. Poți să cumperi și o pâine pentru a putea hrăni peștișorii.

#3. La rollerdrome

 

PC: bamba.md

PC: bamba.md

Poți merge acolo doar în cazul în care măcar unul din voi poate merge pe role. Puteți merge pe parcursul săptămânii seara, deoarece sunt relativ puțin oameni, este conectată o iluminare specială, muzica e destul de plăcută, formându-se, astfel, o atmosferă destul de romantică.
În cazul în care chiar ați căzut jos, nu e o problemă, ci chiar un motiv să faceți vreo glumă pe seama aceasta.

#4. La karting

 

PC: pitstops.ro

PC: pitstops.ro

Aici poți veni, chiar dacă nu știi să șofezi. Totuși, dacă ambii puteți să o faceți, nu doar veți primi o doză excesivă de adrenalină, dar și veți memora această zi. Fără doar și poate, după aceasta veți dori să discutați unul cu celălalt, pentru a împărtăși din amalgamul de emoții pozitive.

#5. La hipodrom

 

PC: bodo.ua

PC: bodo.ua

Este o experiență inedită, mai ales că nu toți au avut ocazia să călărească. Acolo veți putea nu doar hrăni animalele, ci și să afla cum se comportă o persoană în condiții atipice. De asemenea, veți avea posibilitatea să faceți poze pentru albumul cu amintiri.

#6. Cimitirul „Armenesc”

 

PC: wikimapia.org

PC: wikimapia.org

Este o locație atipică, dar interesantă. Cel care invită la o astfel de întâlnire ar fi bine să se documenteze asupra istoriei și personalităților notorii care și-au regăsit somnul de veci în acel loc.

#7. Pe acoperiș

 

PC: perfectevent.md

PC: perfectevent.md

Această primă întâlnire nu necesită investiții majore sau prea multă bătaie de cap. Niște tartine, o plapumă și un termos cu ceai ar fi de ajuns pentru o seară romantică. Dacă totul merge ca pe roate, ați putea să întâlniți împreună nu doar apusul, ci și răsăritul.

#8. Parcul „Valea Morilor”

 

PC: orasulmeu.md

PC: orasulmeu.md

Iluminarea de seară care se reflectă în apa lacului, adierea moale a vântului, foșnetul plăcut al frunzelor creează un loc destul de romantic. Totuși, asta nu e totul:
# Treci pe la magazin și procură niște fructe de vară și înghețată;
# Ia o plapumă;
# Așezați-vă pe iarbă sau pe o margine de lac;
# Relaxați-vă și primiți plăcere.

#9. Auto cinema

 

PC: nutzz.mx

PC: nutzz.mx

Este o oportunitate de a vă afla într-un spațiu închis, dar și de a privi un film. Fii atent atunci când alegi ce veți privi. Fetele nu sunt amatoare mari de filme violente, ar fi mult mai bine dacă ar fi ceva romantic.

#10. Dealul de la Ciocana

 

Chișinău de seară

Chișinău de seară/Maxim Chumash

Peisajul nocturn e de-a dreptul fantastic. Aici veți găsi multe teme de discuție, dar și vă veți bucura de acest cadru intim.

Dacă ceva nu a mers bine, nu dispera, îți propunem câteva locuri unde poți să dai papucii.