Ilan Shor candidează la Primăria Orhei din partea Mișcăriii Social-Politice „Ravnopravie”

climenco
Foto: Liderul Mișcării Social-Politice „Ravnopravie”, V.Climenco PC: inprofunzime.md

La 14 mai, MSP „Ravnopravie” a depus la consiliul electoral Orhei toate documentele necesare pentru înregistrarea în cursa electorală a lui Ilan Shor la funcția de Primar al orașului Orhei.

„Este o decizie foarte importantă pentru mișcarea „Ravnopravie” și a fost luată de comun acord și unanim de toți membrii mișcării noastre.

În primul rând, Ilan Shor este un om de afaceri de succes, investitor, cunoscut nu doar în Moldova, ci și în exterior. Succesul său în afaceri deja vorbește despre faptul că este un bun conducător, care știe să administreze eficient și cu succes companii și colective foarte mari de oameni”, a declarat liderul MSP „Ravnopravie”, V. Climenco.

„În al doilea rând, el este cunoscut și ca un mare filantrop. Am avut șansa personal să-l cunosc anume din acest aspect.

Acum, urmărind tot scandalul provocat în presă, în jurul crizei bancare din Moldova, am apelat la juriștii mei, cerându-le să investigheze problema dată. Juriștii au analizat peste o mie de pagini de documente, legate de acest caz și nu au găsit nicio probă care ar dovedi că Ilan Shor a furat măcar un ban de la cineva”, a adăugat Climenco.

De ce Ilan Shor candidează tocmai la Orhei? 

„Un grup de orheieni s-a adresat la mișcarea noastră cu propunerea de a analiza posibilitatea înaintării la funcția de Primar al orașului Orhei pe Ilan Shor, precizând că mulți ar dori să-l vadă la conducerea orașului, pentru că îl cunosc bine și pentru că el, în câțiva ani, a reușit să facă multe lucruri bune și interesante pentru oraș. El susține echipa locală „Milsami” – mândria Orheiului și a reușit să o promoveze în liderii fotbalului moldovenesc. El a atras și mulți copii în sport, creând o academie de fotbal. Mai mult, pe lângă acestea, din câte mi s-a spus, în Orhei Ilan Shor are mai multe rude, care au trăit acolo de-a lungul anilor și sunt cunoscuți și respectați de toți în Orhei”, a reiterat liderul Mișcării Social-Politice „Ravnopravie”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente