Andrian Candu crede că Dorin Chirtoacă e demn de laudă, iar socialiștii trebuie pedepsiți

canducollage
Foto: Candu despre Dorin Chirtoacă

Preşedintele Parlamentului condamnă comportmanetul agresiv pe care l-au manifestat joi membrii Partidului Socialiștilor, după ce au întrerupt în mod abuziv ședința Consiliului Municipal. În acelaşi timp, Andrian Candu spune că Dorin Chirtoacă a avut o prestaţie de toată lauda.

Şi pentru că printre agresori au fost și deputați, Candu a solicitat membrilor Comisiei juridice să investigheze acțiunile, să stabilească dacă a fost încălcată legea sau normele de etică și, eventual, să propună modul în care deputații pot fi pedepsiți.

„Sunt pentru respectarea dreptului la exprimare, dar nu voi tolera haosul, abuzurile și acțiunile de dezordine. Deși nu sunt un susținător al dlui Dorin Chirtoacă, din motivele deja invocate anterior, totuși, consider că astăzi dumnealui a avut o prestație de toată lauda. Felicitări, dle Primar General”, scrie preşedintele Parlamentului, pe Facebook.

Condamn vehement comportamentul agresiv și inadmisibil pe care l-au manifestat astăzi membrii Partidului Socialiștilor,…

Posted by Andrian Candu on Thursday, May 14, 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente